Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
51087
  • Pages

  • No pages

CatClaw Link Blog

KvinnaYuma Camilla Daleng, Stokmarknes, Norway

CatClaw's Blog

Første skikkelig treningsøkt !

AddthisShare   FeedRSS feed  

Ja så var man i gang igjen...Denne gangen så trødde jeg litt mere på enn hva jeg gjorde sist gang..da skulle jeg bare se hvor meg klarte og at det ikke påvirket området jeg har vært operert i og det gikk helt fint..


Så denne gangen trødde jeg som jeg ellers pleier å gjøre når jeg er ute å sykler..trødde det jeg hadde..begynte rolig da og økte på etterhvert..


Hadde musikk i ørene mine og satt helt mutters alene i spinningsalen..luxsus kaller jeg det...måtte vente litt først da pga Seniorene som holdt der først,men så var det klart..


Sykla samme strekningen som jeg har pleid å gjort ute i naturen og du verden en sånn forskjell..d å sykle innendørs kan ikke sammenlignes med å sykle utendørs..du bruker beina på to vidt forskjellige måter mener nå jeg..


 


Men både før og etter at jeg satt meg på sykkelen så gikk jeg på tredemølla litt for å varme opp beina og kroppen og gå ut stivheten som begynte å bygge seg opp,men det går helt fint nå så får vi heller se i morgen :p


 


nei nå er det dusjen som veter storfint besøk her ;o) :p


 


Ha en trivelig dag og uke til dere alle sammen og så snakkes vi helt sikkert mere..


 


Ha det bra


 


:o)

 
Written 758 weeks ago
54943 758 weeks ago

Hilde.haugnes

Spinning gir annen trening enn ute i det store fri... Du kan kjenne litt på dette: -trekk navlen godt inn mot ryggsøyla når du spinner. Det kan du prøve å gjøre hele timen! Konsentrasjon må til for å få det til de første gangene. Etterhvert går det litt av seg selv. Dette er fantastisk god trening av det man kaller kjærnemuskaturen. De muskene som ligger opp langs hele ryggsøyla, mellom rygg og mage. De som holder deg oppe, rank i ryggen. De som holder ryggvondt borte og gir en stødig kropp som tåler litt trøkk :)
47589 758 weeks ago

AndreasFL

Hvis det skal bygges kjernemusklatur vil jeg heller anbefale Core trening og pilates:) Utrolig effektivt og gir gode resultater!
51087 758 weeks ago

CatClaw

Takk takk for all omtanke folkens..føler meg fin i kroppen ennu..det eneste stedet jeg merker noe på er på legge framme..kjenner at jeg har vært å gått litt :o)