Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
80991
  • Pages

  • No pages

beagle00 Link Blog

Kvinna

beagle00's Blog

förändringen av livet =)

kampen mot det onda

AddthisShare   FeedRSS feed  

hejsan alla underbara människor.


i dag var de minstsakt en underbar dag, så där skönt kallt och solen sken och äntligen har blåsten försvunnit ett tag. då mitt alam ringde så kändes det som att jag faxtist skulle kunna ha sovit bort denna dag så trött var jag. väl uppe och en lång härlig promenad med hundarna var bortgjord så vart de frukost och inväntan att dra på gymmet.  redan här kände jag en svag symtom FÖRKYLNINGEN  hinner fasen ikapp mej.. vart en hel del naturläkemedel instoppat.


väl inne på gymmet så kändes de rätt ok ändå körde på lite för hårt kan jag känna nu men de är så skönt att ta ut sej ordentligt. kände dock en märklig kännsla i mina muskler och i mitt huvud gick de runt ... hmmm är detta vad som är mjölsyra på rikigt ?  de va precis som någon hälde syra över mina stackar muskler grymt vidrig kännsla men de gick med sej efter några repetioner. men oftast ha jag bara fått " mjölsyra i mina lår muskler i armarna va de helt nytt för mej och kändes inte alls som jag bruka ha i bena!! skumt..


jag pressade mina axlar ordentligt i dag så nu jädrar ska dom bli stark dom med =)


vägen från gymmet så vart det en promenad på ca 40 min med mina bentyngder och ruggit lätta ben hade jag då jag tog av mej dom hemma =) bra grejjer de där =)


på eftermiddagen ha ja vart riktigt hängig och känner mej fången i förkylningens grepp. jag har pepprat naturläkemedel och hoppas de inner lägga sej!!!  i helgen bli de ännu en jobbar helg ha gjort 2 nu återstår bara 2 helger till sen e jag ledig en helg.. underbart =)


nu gott folk ha jag fått skriva av mej en del iaf, nu blire att lägga igen öga för några timmar



SOV GOTT =)

 
Written 709 weeks ago