Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
127283
  • Pages

  • No pages

aovb Link Blog

ManAlf Berggren, 56year , Älvsjö, Sweden

Färgfilm

http://fargfilm.blogspot.com

Stavarna invigda...

AddthisShare   FeedRSS feed  

...på en morgonrunda med Per. Gick mycket bra :). 15.6k stakade vi ihop på 1.04. Bortsett från att det var tidigt på morgonen så var det tur att vi stack en halvtimme tidigare än förra gången för jag han knappt komma hem förrän det var dags för lite nederbörd...och jag som röstade för mer sol när jag bloggade igår. Såg att även Nova78 röstade med mig och ändå blev det regn ;). Rätt kul på rundan var att en kille på cykel vi körde om cyklade ikapp oss och hade frågor hur det var träningsmässigt att köra Inlines :). Vi snackade lite kcal och jämförde med andra aktiviteter innan vi stakade oss vidare den sista biten. När jag kom hem jämförde jag dagens pass med det förra utan stavar och kunde konstatera små skillnader i puls och hastighet. Känns dock bra med hjälm då jag kunde konstatera att snabbaste hastighet idag var 31,3k/h :-0! Den största skillnade med stavar kanske är den extra träning det ger till core och armmuskulaturen. Om det lär jag bli varse i morgon (hoppas jag ;)).

Efter rundan slank en schysst smoothie ner.




Receptet idag i blendern blev ca:

3 dl vaniljyoghurt
1/2 burk Kesella
1 ägg
3 nävar frysta hallon
1 dl frysta blåbär

Ha en skön fredag

 
Written 668 weeks ago
41cdefc185c707703a7ab60f76426a705f5e4fc57f02e8a7f73ba6ef01ae30fa 668 weeks ago

Vidstige

Regn är inget kul. :(
Stavar till inlines ger inte det även lite hjälp till att hålla balansen? Och hur stor blev skillnaden i puls?
127283 668 weeks ago

aovb

Hej Vidstige. Kan bara hålla med regn är inget kul, särskilt om man ska åka Inlines eller cykla racer...Har svårt att säga om stavarna ger hjälp till balans. Jag har åkt i många år innan jag kom på tanken att testa med stavar. Jag tror nog att det kan vara till större besvär i början om man är ovan vid att åka. Pulsen måste jag testa mer med innan jag kan säga hur stor skillnaden blir. Hade ju ett stopp idag som drog ner snittpulsen en del så det blev bara ett par bpm högre snittpuls än utan stavar. Om jag jämför med löpning en timme så är snittpulsen bra mycket lägre vid Inlines. När jag springer en timma så ligger jag på runt 153 i snitt vilket kan jämföras med de 137 som det blev idag på Inlines med stavar. Men det är klart att det kan nog bli skillnad om jag tränar mer teknik med Inlines. Det känns iaf väldigt skonsamt för kroppen :).
127283 668 weeks ago

aovb

Ja @Nova78 det var riktigt härligt. Solen kom fram igen till slut så röstningen kanske funkade iaf ;). Hoppas solen lyste lite på dig med idag :).