Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
127283
  • Pages

  • No pages

aovb Link Blog

ManAlf Berggren, 56year , Älvsjö, Sweden

Färgfilm

http://fargfilm.blogspot.com

Märklig känsla hade...

AddthisShare   FeedRSS feed  

...jag igår efter min första Halvmara så jag väntade till idag med att skriva några rader för att sortera intrycken och känslorna.

Börjar med att meddela att det är märklig känsla även idag...;). Som sagt så tillbringade jag och min fru vår sjätte bröllopsdag på hemmaplan i Stockholm och närmare bestämt iförda löparkläder i ett försök att klara Sthlm Halvmarathon :). Så här pass pigga var vi strax innan starten gick.




Första milen gick hyggligt bra men sedan fick Malin problem med magen vilket inte inträffat på de 14 år vi känt varandra...När hon sedan piggnade till vid ca 18k var det min bekymmer som sinkade oss. Jag fick ordentligt ont på utsidan av vänster knä. Den typen av ont som jag fick i vintras när jag började min "karriär" som löpare. Det kom då efter ca 6-7k men gick sedan över med tiden.

Hur som helst så tog vi oss runt på dryga 2.30 som var betydligt långsammare än vad vi båda tänkt. Det känns ändå stort att ha klarat 21098 meter och veta att det inte är kraft och flås som saknas utan snarare, för min del, mer träning av ben och knän som behövs. Summerat kan jag säga att jag är grymt taggad att fortsätta på det inslagna spåret att fortsätta träna för att må bra och jag är grymt imponerad av alla långdistanslöpare som tuggar asfalt betydligt längre sträckor. Jag är även imponerad av min fru som ställde upp på det här upptåget på vår bröllopsdag :)!

Då vi båda var ganska medtagna av rundan beslutade vi oss för att ställa in det planerade restaurangbesöket och köpte istället med en 30-bitars Sushi till hotellet. Helt ok efter en lite annorlunda bröllopsdag ;).




Ha en skön söndag

 
Written 656 weeks ago
7073 656 weeks ago

kattiws

Vilket underbart sätt att fira bröllopsdag på! Och vad fint att ni stöttade varandra hela vägen. Vässa tiderna kan ni göra någon annan gång ;-)