Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
127283
  • Pages

  • No pages

aovb Link Blog

ManAlf Berggren, 56year , Älvsjö, Sweden

Färgfilm

http://fargfilm.blogspot.com

Barnen imponerade...

AddthisShare   FeedRSS feed  

...på badhuset idag. 3 märken var simmade de till sig :). Ebba tog bl.a. sitt första Simborgarmärke och Alice klämde i med Silvergrodan. Vi var inte helt ensamma på Gustavsbergsbadet idag...skitväder måste vara riktigt bra för badhusbranchen. Kul hade vi i alla fall och efter 4 timmar i vattnet är vi ganska möra och de skrynkliga tårna och fingrarna blev inte släta på en bra stund ;).

Funderar mycket nu på hur träningen ska läggas upp framöver. Tror nog att någon form av träningsschema kommer att sättas ihop för att få variation i träningen. Har ju förstått att jag inte enbart kan ägna mig åt att springa då benen tar för mycket stryk. Får försöka planera in både simning och cykling för att få variation även om det ät lite trixigare än att bara knyta på sig dojorna och sticka ut.


I morgonbitti ska mina Inlines få ut och lufta sig och det var inte igår det hände senast :-O. Hoppas vi inte ser någon ramp på vägen för då finns det risk att hornen växer ;-).

Ha en skön måndagskväll

 
Written 668 weeks ago
127283 668 weeks ago

aovb

Tack för tipsen :)! Har varit inne på Coltings sida och kollat lite. Ska se vad jag kan plocka ihop av det. Jag har en liten dröm om IM 2013 :).
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 668 weeks ago

Linda Granath

Den drömmen tycke rjag tt du ska "odla".
127283 668 weeks ago

aovb

Ja tack det ska jag göra :-)