Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
No_image
  • Pages

  • No pages

alexandre Link Blog

ManStockholm, Sweden

Citius Altius Fortius

Förena nytta med nöje!

Engagerade och inspirerande ledare.

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag fick déjàvu känsa på Noras pass idag när en tjej stannade mitt i hoppsnurr och bara stod och tittade. På det andra passet struntade ledaren i det och allt fler började stanna och till slut var det bara runt 10 motionärer som åtminstone låtsades göra övning. Men Nora gjorde annorlunda, hon skrek "Kom igen! Ni klarar det!" så återkom tjejen till att snurrhoppa och alla andra fortsatt oavbrutet, enligt egen förmåga, självklart, men ändå alla _tränade_.


De ledare som struntar i vad motionärer gör bidrar inte med något på passet och kan lika gärna ersättas med video som Voltaire skrev i sin blogg:
http://www.traningsdagboken.org/sv/blog/voltaire/framtidens-tr-auml-ning-har-kommit


Jag föredrar engagerade ledare som inspirerar att ta i. Fler ledare förutom Nora som verkligen utmärker sig med att inspirera oss att träna är Jacob, Javier, Sanna, Anne och Annika plus samtliga ledare på Utemotion.

 
Written 732 weeks ago
3 732 weeks ago

MarveW

Oj, det här är ett svårt ämne för mig. Jag gillar också engagerade ledare men jag vill att det ska berätta hur jag ska göra (inte att jag ska göra något). Det händer att jag stannar av den enkla anledningen att jag inte förstår övningen. Då hjälper ingen hejarop.
43911 732 weeks ago

voltaire

ja, Nora har en förmåga att få alla med, ..... underbart.....!!!!