Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
No_image
  • Pages

  • No pages

alexandre Link Blog

ManStockholm, Sweden

Citius Altius Fortius

Förena nytta med nöje!

Dagens DP i Lindhagen.

AddthisShare   FeedRSS feed  

Puls med Maja Sönnerbo. Jag klarade att jympa framför spegel utan chock. Jag såg mig i och för sig bara från sida för det mesta. Enda övning som jag såg riktigt klumpigt ut var i nedvarvning, där man håller ena fot på plats och trampar med andra fot i cirkel. Loffeman nämnde efter passet att han saknade Fyrkanten. Jag skulle också gärna köra hela höstens pass med M Jackson, Fyrkanten, Evacuate the Dancefloor och "Perfection"-låten. Maja kan kanske ordna en extrainsatt repris?


Skivstång med Julie Sponar. Trevlig överraskning: 0 rodd i rygglåten! Synd att jag inte viste det, skulle lasta mer. Jag har däremot lastat för mycket för "axlar": klarade inte alls att "bromsa på vägen ner" i andra set av upprätt rodd, "trycka upp ovan huvud"-set kändes som välbehövlig aktiv vila emellan två rodd-sets. Armhävningsutmaning ger resultat: klarade ny vikt för "bröst" (3 stora + 1 mellan), ska inte hålla stången på smalben när jag gör situps dock. De kan väl låta fler komma på skivstångpass på Lindhagen, i andra hallar är det dubbelt så många per kv.m.

 
Written 733 weeks ago
45273 733 weeks ago

PippiLotta

Tuff dubbling! Kul med skivstångspasset; jag har fått en extraskiva av Julie för jag gillar musiken very much :-)
Tror det är utrustningen som begränsar platserna.
43768 733 weeks ago

jules76

:) visste inte att jag hade communist på mitt pass! Trevligt! Det var lite extraroligt igår då TA Malin var med också plus några andra kompisar. Mera sådant!
No_small_image 733 weeks ago

alexandre

Strösslet, det blir roligt! Om du glömmer några moves, så är det bara att fråga lena_sofia!

PippiLotta, jag också gillade musiken på Julies pass, jag även frågade om en låt! Sån musik skulle passa även till kondition på vanlig jympa (dvs till dans).

jules76, hurså du visste inte? Strösslet nämnde ju innan ditt pass att vi var communitister. Använder du någon särskild remix av "Devil Look"? Låten på passet kändes mycket långsammare och utan text, ungefär som låten "Thank You" från samma skiva. Jag var kanske för snurrig efter all skivstångande för att höra rätt. Jag måste helt enkelt komma en gång till och lyssna igen. Tack för tipset om sångare, kände inte till honom förut!