Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
125006
  • Pages

  • No pages

TonyHatefnejad Link Blog

ManTony Hatefnejad, 36year , Skövde, Sweden

Tony springer: mot bättre tider...

Om min träning och lite till..

"No Easy Way Out"- Smärta! 4 dagar kvar!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Fått ett antal frågor angående önskemål om att presentera mina testresultat från Aktivitus etc. Samt mer träningsuppdateringar. 


Har som nära känner till drabbats relativt hårt för första gången av skador. Givetvis finns det värre. Tacksam att bl.a. att mina knän är kvar..


Min skada i vaden vill inte släppa helt. Hoppades komma tillbaka innan 8 veckor som läkaren angivit. Började känna mig redo att börja testlöpa igen då 2 stora loppen jag väntat på börjar närma sig med stormsteg.


DN Stockholm Halvmarathon (SM) samt Lidingöloppet.


 


Har tränat ca 2-3 pass varje dag. Precis som läkaren givit rekomendationer om. Men dock ingen löpning (på land)!


Träningen har framförallt bestått av vattenlöpning, styrketräning samt rodd.


Har kännt att vattenlöpningen givit mig lite kraft tillbaka samt bibehållningen av muskelmassan på benpartiet.


Men för ca 2 dagar sedan kom ytterligare ett bakslag som jag försöker uthärda i skrivandes skull med smärtstillande och ispåsar.


Mina ljumskar har helt plötsligt börja värka något kopiöst, bägge 2. Vilket ger mig en känsla av att vilja lägga av med all träning för alltid, för att inte uppleva denna smärta. Kan inte sitta still, då smärtar det som mest. Så någon som vill sysselsätta mig, ring mig :).


Sitter och överväger om jag ändå skall ge upp och lämna återbud till loppet på Lördag som jag sett fram emot under en mycket lång tid. Tyvärr!


Fått höra från många tränare att jag har bra koll på min kropp etc. Men idag känner jag att jag inte vill ha min kropp längre.


Var länge sedan jag kände av den s.k. "runners high". Inte mycket som gått uppför precis.


Brukar kunna vända det mesta till något positivt brukar jag få höra, ja, tyvärr svårt denna gången. Men däremot vet jag att jag kommer vara mera revansch sugen nästa år. Samt 1:14 på 21km skall tas med lätta steg! Samt toppplacering i DM är inget att tveka på.


Livet skall inte vara lätt! Är mycket även jag skulle vilja ändra på. Även saker och ting (personer) som ligger mycket nära i tiden....


Kan tilläga att jag även lagt om kosten sista veckan. Kolhydratladdning är det som gäller. Därav inga kolhydrater mer eller mindre dessa dagar, sista dagarna njuter jag :).


Återkommer med hur veckan slutar.


Avslutar med två citat.


"Om du inte testar dina gränser på riktigt, får du aldrig reda på vem du är!"

"Ingenting är för människan så svårt att uthärda som ett liv utan uppgifter och mål."
Blaise Pascal
 
Written 657 weeks ago
37677 657 weeks ago

Christopher_76

Kämpa på, vägen tillbaka känns bara alldeles för lång ibland.
125006 657 weeks ago

TonyHatefnejad

Tack bägge 2! Erika många brukar säga så. Ibland så tvivlar man dock på sig själv. Speciellt om mycket går snett samtidigt. Men alla skador för något gott med sig iaf.
Kommer förhoppningsvis vara ännu starkare nästa år.

Tack Christopher!
Visst är det så. Minns inte känslan av att springa utan smärta. Speciellt när löpningen varit en fördel för det mentala.

Tack för stödet!