Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
10855
Multibabe

Glad och positiv. Älskar att sköta om min kropp & min själ. Jag vill bli det bästa jag kan bli! Det är så skönt att träna att jag inte kan låta bli. . Jag har nu ätit stenålderskost i 4 år och jag mår utmärkt. Har nog aldrig varit i så bra skick som nu.

080806

Tyvärr funkade det inte att undvika socker under semestern. Alla fester och mysiga kafeer fick mig på fall. KulGlass borde förbjudas! Jag ska försöka dra ner frosserierna till 1 gång i veckan till att börja med och försöka senare.

080703 Jag har ätit socker till och från. Har upptäckt att det är allt eller inget som gäller. Börjar jag äta godis vill jag ha det varje dag. Måste ändra min inställning som säger att eftersom jag är så nyttig och inte heller röker kan unna mig att äta godis. Godis är inte bra för kroppen. Mitt hjärta börjar slå och jag känner mig "konstig" Jag får ofta ont i magen också. Så nu ska jag härmed hålla mig från socker 1 månad framåt. Det känns inte som om jag kan lova längre i det här läget. Håll tummarna igen.

080501 I mål. 1 månad gick ändå ganska fort. Jag kan konstatera att jag förlorat 1 kilo i vikt. Det är nog troligen sockrets förtjänst. Åt upp en hel Ben&jerry cockiedoughglass för att fira men så här i efterhand är det inte värt alla kalorier för den korta njutningen. Långsiktig njutning av att t ex kläderna sitter bra varje morgon är värt mer. Får nog överväga att helt sluta med socker. Återkommer

080413  I börjar av hade jag faktiskt abstinens i form av huvudvärk. Godissuget är kvar fast med mindre styrka. Smaklökarna blir känsligare så man känner sötsmaken i allt man äter. Det känns också som om magen är mindre uppsvälld också. Jag kämpar  vidare

Min privata utmaning start 080401   Jag ska vara utan socker i 30 dagar! Det kommer att bli jobbigt. Jag älskar godis. Måste även hålla mig från att kompensera med sockerersättningar som lightprodukter och torkad frukt mm.  Ska bli intressant att se om min vikt påverkas. Håll tummarna!