Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Mrbladh Link Trænings log

ManHenrik Blad, 42År, Kalmar, Sverige
søndag 12 juli 2009 Control_rewind Date Control_fastforward
Text_list_numbersSted: 1256   StopwatchResultat: 1 h 5 min 9 sec
Yes!

Jag var väldigt nervös före start, visste inte riktigt vad som väntade eftersom jag aldrig testat lite hårdare simning. Paniken utbröt dessutom 5 min utan start när jag upptäckta att jag hade glömt min armband, som tur väl var så stod barre nära och kunde mig armbandet och jag fick starta...

Innan start fegade jag och stod på stranden istället för att gå ner och lägga mig i vattnet ett par minuter innan, detta gjorde att jag tappade mkt tid vid start eftersom det var många att sima om, först efter 15 minuter hittade jag ett eget tempo. Jag valde att hela tiden ligga långt ute i ån och ta den längsta vägen istället för att fajtas med de andra simmarna.

Det var kallt, 15,6 grader men tävlingsinstikten tog över och fötterna domnade bort direkt. Min glasögon var inte helt optimala, jag så väldigt dåligt. Jag stannade ett par gånger och frågade efter hur långt det var kvar, det var väldigt svårt att veta hur fort det gick och hur mycket energikroppen hade kvar, betydligt lättare i löpning ex. Det mkt höga vattenläget gjorde simningen enkel i västerdahlsälven mendans det blev väldigt tufft i vanån!

Jag fick syn på barre och essy med 800 meter kvar och fick härlig energi, sedan körde jag stenhårt sista 200 m till mål, det var riktigt härligt att gå in, jag var lite groggy när jag kom upp så jag hade ändå hårt rätt hårt.

Jag körde crawl nästan hela vägen, jag stannade ett par gånger och simmade lungt bröstsim. Helt klart käner jag att det finns mer att ger, jag borde kunna komma in på runt 50 min om jag föreberder mig max till nästa år.

Bäst av allt var att barre och esy var med, det var väldigt skönt och tryggt.

Time
01:05:00Tid
Distance
3.00 kmLængde
Gauge
2.77 km/hHastighed
Gauge
21:40 min/kmTid pr. km.
Intensity
NormalIntensitet
Kcal
571 kcalKalorier
Ingen kommentarer.
Added 628 weeks ago
Show workout detailsNext
Sum
Opsummering
Total antal øvelser: 1
Total kalorier forbrændt: 571 kcal