Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

sunique

ManJimmy Gehrke, 41År, Järfälla, Sverige
øvelser
Workouts60
Udfordringer
Medal1
Konkurrencer
Contest0
Venner
Friend3
Grupper
Group2
What equipment do you have access to?
Equipment0

Trained time per week

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last 30 days

0øvelser

60 workouts in total

0km

19 km in total

Common activities

stream

About sunique

Hoppla hej! :)

Ska väl ta och göra som alla andra och ta och presentera mig själv samt varför jag är här..

Me:

Har alltid älskat idrott. Började spela fotboll när jag var 5, därefter smög innebandy på skolgården sig närmare hjärtat. I samband med att det blev vinter och kallt kom intresset för pingis som sedan utvecklades till basket av någon underlig anledning... Den sejouren blev dock väldigt kortvarig..
Fyllde sedan 9 och fick förfrågan av en ett år äldre klasskompis om jag inte ville börja spela innebandy i lag istället för att bara rocka på skolgården... =)

 Sagt och gjort, född 82:a började jag sedan spela med Järfällas IBK (B-lag dock). I tonåren var idrottsintresset som starkast men tidsmöjligheten som svagast... Hoppade av av fotbollen som jag nu hållt på med i 10 år och satsade allt på innebandy, varpå jag till gymnasiet började naturvetenskaplig linje i kombination med innebandy som tillval. Dock uppkom en ryggskada under denna period vilket gjorde att all idrott fick läggas åt sidan varpå jag gick upp i vikt eftersom mathungern bestod trots att jag inte tränade...

Detta ledde till att jag började gyma och intresset för att förbättra min kropp har sedan dess varit enormt. Började läsa förberedelsekursen (anatomi) till personlig tränare, men p.g.a. olika anledningar, läste jag aldrig vidare... Dock är jag oerhört tacksam att min mor pushade mig att gå den! Tack! :)

Kommer att nyttja denna sida för att fylla i mat, träningspass, och för att uppnå önskade resultat! Tackar min bästa kompis Alex (aleckan) för denna sida, då han är en av de som utvecklar den!

 

 

Read full presentation