Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
37815
  • Sider

  • No pages

ZnillBlix Link Blog

ManPeo Forsberg, 57År, Örebro, Sverige

ZnillBlix's Blog

Verkar bli en bra vecka :)

AddthisDel   FeedRSS feed  

Styrkepasset gick mycket bra igår. Hade ju tänkt att starta med en månads tungträning nästa vecka då det skall inköpas både kreatin och proteintillskott när löninga kommer. Men jag blåste på rätt hårt redan igår, alla fall för att vara mig. Hade massor av energi under hela passet :)


Sen funderar jag på att köra lite negativ träning, tex slänga på 130-140 i bänken och sen hålla mot så mycket man orkar ned mot bröstet och sen hjälp upp. Brorsan som jag tränar med får jobba lite hehe. Jag bävar för att köra negativa knäböj :O Är det någon som har erfarenhet av sådan träning här?


Till middag blev det Gulashsoppa och APK-limpa med makrill. Limpa gjord på den sista satsen deg APK-Limpa ,forever. Det var gott :) Arbetsdagen hade tyvärr varit fruktansvärt stressig så jag lyssna på 15 minuters avslappningsband och sen for jag iväg till ett jympapass.  Det gick hur bra som helst!!  Kunde köra mig totalt slut.


Nu har jag två ruskigt bra träningspass i kroppen. Det verkar bli en bra vecka :). Yoga imorrn, lite återhämtning och sen gå vi på´t igen.

 
Written 798 weeks ago
31850 798 weeks ago

proppan2

Nyfiken som jag är: Vad är APK-limpa?
37815 798 weeks ago

ZnillBlix

Det är en specialitet som endast fanns till försäljning i örebro. Apk limpan var först och sen gjordes en produktionstekniskt billigare variant Skogaholmslimpan som säljs i hela sveriga. Den är god men inte alls som APK limpan.
Skogaholmbagerierna har sålts till Fazer så att den APK-Limpan jag åt igår var från den sists satsen deg. APK limpan åt jag massor som barn. Lite nostalgi blev det :)