Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
37815
  • Sider

  • No pages

ZnillBlix Link Blog

ManPeo Forsberg, 57År, Örebro, Sverige

ZnillBlix's Blog

Ny vecka - nya tag! Och inga fler limpor!

AddthisDel   FeedRSS feed  



Klarade veckans mål att träna 6 timmar. 6 timmar och 38 minuter blev det :)


 


Gårdagens stationspass gav blandad känsla. På själva stationerna kunde jag ösa järnet. Men på konditionsdelen blev jag helt slut!?? Jag känner mig inte förkyld eller nått. Kan det verkligen vara så att jag känner av mitt röjande i källarförrådet samma dag. Det blev mycket dammigt i luften när jag frenetiskt stuvade om bland alla kartonger i sökandet av de förbannade skridskorna. Nåja, det blir ett jympapass i morgon så vi får notera statusen på kroppen då.


 


Idag väntar ett styrketräningspass. Bröst och armar. Sista veckan jag kör medeltungt. Nästa vecka startar en kreatinkur och tyngre vikter. Då kommer mitt viktminskningsmål gå åt pipan då jag brukar lägga på mig ca 4 kilo under en kreatinkur. Dock är det bara vatten så det inget att oroa sig för. Skall även ta proteintillskott för första gången i mitt liv. Jag har upptäckt att jag inte får i mig tillräckligt. Det skall bli intressant att se vad som händer!


 


Och idag är det med liten saknad jag får det bekräftat. Jag visste att detta skulle hända. Men nu är det definitivt. I ett intern mail läser jag följande. (Jobbar i branchen)


 


Sista limporna från APK


 



Idag går en kär Örebro-epok i graven i samband med att det klassiska APK-bageriet tillverkar sina sista limpor.


 



 


 


 


 


 


I hela min uppväxt har jag ätit mackor från denna underbara limpa tillsammans ett glas mjölk. Snyft!



 





 



 


 

 
Written 799 weeks ago