Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

proppan2 Link Blog

KvinnaSofia Larsson, Bollnäs, Sverige

VÄGEN TILL HÄLSA

Om träning och kost för att må bra

Hello baksida lår

AddthisDel   FeedRSS feed  

Igår körde jag kettlebells för första gången. Eller ja, om man ska vara noggrann så har jag testat en gång förut, men det var 9 månader sen så det räknas nästan inte.

Jag hade egentligen bokat box men var utan boxpartner så då föreslog jobbarkompisen J att vi skulle gå på ett kettlebell-pass och så blev det. Passet kördes på sporthallens gräsmatta och det var strålande solsken. Riktigt skönt!

Själva passet var både jobbigt och skönt. Det är verkligen bra och allsidig träning. Jag hade dock lite svårt att hinna med alla repetitioner, men jag antar att det ger sig när man blir mer van vid tekniken. På det stora hela är jag nöjd. :-)



Trots att jag körde den lättaste vikten på 6 kg (hade tänkt ta 8 kg men de var slut) så räknade jag med träningsvärk idag. Träningsvärk har jag också, men inte i överkroppen som jag trodde. Däremot känns det definitivt i baksida lår. Stelt som tusan. ;-) J däremot har träningsvärk i framsida lår. Intressant med tanke på att vi körde samma pass.

Ikväll blev det aktiv vila i form av promenad. Inget jättetempo utan lite lagom så där. Skönt att få röra sig och få fart på de stela musklerna. 

 

Attached images

4b1e68119e358bdf81373b5b94e6e638
 
Written 615 weeks ago
34613 614 weeks ago

Torpabo

Brukar gå som en gammal tant dagarna efter jag lekt med min 12kgs jag har hemma:)