Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

proppan2 Link Blog

KvinnaSofia Larsson, Bollnäs, Sverige

VÄGEN TILL HÄLSA

Om träning och kost för att må bra

Blaha blaha

AddthisDel   FeedRSS feed  

Semester i all ära, men det där med självdisciplin funkar ju inte alltid... Förra veckan var jag bortrest. Jag bestämde mig för att äta det jag ville. Blev en hel del kolhydrater och visst var det gott till en början, men på vägen hem längtade jag efter att äta nyttigt igen. Det hela resulterade i en viktuppgång på 2,6 kg (!!!). det är iofs ingen katastrof för jag vet ju att det bara är tillfälligt, men det var ändå en chock att ställa sig på vågen.
Jag hade också bestämt mig för att promenera eller springa varje dag. Det höll i 2 dagar, sen blev det inget mer. Hå och hej.
Samtidigt tänker jag att kroppen också behöver lite semester, och det fick den. :-) 

I lördags blev det nystart med träningen i form av ett box-pass. Me like!

Idag blev det utomhus-zumba. Kul som alltid, men tyvärr väldigt dåligt med orken. Efter halva passet tänkte jag nästan bryta, men så kom en favoritlåt och jag tänkte jag skulle vara med på den och sen häll jag ut hela passet ändå.
Jag har mina aningar om att bristen på energi kan bero på att jag fick ett getingstick på eftermiddagen idag och fick proppa i mig diverse allergimediciner. Jag hoppas i alla fall att det beror på det och inte på nån begynnande förklylning eller nåt sånt. *peppar peppar*

Till hösten ska de börja köra zumba toning på sporthallen och det måste jag så klart testa. Redan nu har det kommit upp affischer med reklam för nyheten. Gissa om jag blev full i skratt när jag såg att jag är med på bild. Visserligen en väldigt oskarp bild, men ändå... jag kände igen mig själv direkt. ;-)

Här är den:


Det är jag med grönt linne och svart hårband :-D

 

Attached images

1e80710202f05efac91a02aa96989996
 
Written 612 weeks ago
41cdefc185c707703a7ab60f76426a705f5e4fc57f02e8a7f73ba6ef01ae30fa 612 weeks ago

Vidstige

Nästan kändis alltså.
Är inte mycket av viktuppgången vätska, eftersom du vanligtvis inte äter så mycket kolhydrater?
31850 612 weeks ago

proppan2

Vidstige: Det är bergis mycket vätska. Tappade 1,1 kg på ett dygn.