Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

peakXp Link Blog

ManCarl Björnberg, 47År, Köping, Sverige

BLOD, SVETT & BLOMKÅLSÖRON

(det är taget, jag vet)

Tappat motivationen

AddthisDel   FeedRSS feed  

Jag trodde ärligt talat aldrig att jag skulle skriva ett sånt här inlägg. Jag har sedan en tid tillbaka verkligen tappat all motivation till träning. Det kanske inte är första gången i livet, men det är åtminstone extremt ovanligt, för att vara mig.


Jag vet inte om det är mitt hälsotillstånd rent generellt, eller det faktum att jag gav upp en smula efter senaste bakslaget. Nu är blodtrycket uppe på normala 128/80 igen, efter 4-5 dagar då jag låg runt 90/50. Jag känner mig stark i kroppen och har ingen värk någonstans, vilket inte heller hör till vanligheterna. Jag borde verkligen vilja träna, men det finns bara inte där.


Men det enda jag känner att jag vill göra är att sova. Låg 13,5h i sängen igår, varav jag sov 9. Känns som om det kommer bli en repris på det ikväll. Är bara så himla trött hela tiden. Sedan sju veckor tillbaka knaprar jag serotonin-höjande piller på fullaste dosen, så kanske är det någon slags dipp eller tillvänjning jag känner, men jag tycker det borde påverka mig mer i övrigt. Jag vet inte.


Nu tänkte jag avvakta och se om motivationen kommer tillbaka snart, annars blir JFDI-metoden!

 
Written 668 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 668 weeks ago

Linda Granath

JFDI-metoden?
No_small_image 668 weeks ago

asanorman

En klok arbetskamrat till mig sa att ordet borde är bannlyst. Jag vill eller jag ska. Det låter som att kroppen vill vila. Du kan ju bara inte träna om du bara är trött. Var snäll mot kroppen tills du är iform igen. Är säker på att du kommer tillbaka.
49441 668 weeks ago

peakXp

Ja kroppen är nog smartare än man tror. Dagen efter jag skrev den här bloggposten (igår alltså) vaknade jag upp med huvudvärk, 39 graders feber, hosta och ont i magen. Dessvärre arbetar jag med samhällsviktig verksamhet och bara inte KAN vara sjuk så här under semestertider. :S

@Nova: JFDI=Just Fucking Do It. Välkänt begrepp ju ;) Inte aktuellt nu dock.