Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

peakXp Link Blog

ManCarl Björnberg, 47År, Köping, Sverige

BLOD, SVETT & BLOMKÅLSÖRON

(det är taget, jag vet)

Hur mycket smärta ska en människa stå ut med?

AddthisDel   FeedRSS feed  

Jag försöker och inte tycka synd om mig själv, men fan, ibland är det svårt. Jag har drabbats av Bornholmssjukan, även känd som "djävulens grepp". Det är ett virus som ger fruktansvärd smärta som ett band runt ryggen och buken. Minsta lilla beröring gör satans ont helt enkelt. När jag rör mig blir jag helt svimfärdig, förmodligen på grund av smärtan. Det enda man kan göra är att vila och käka smärtstillande, och som tur är så funkar det ganska bra.


Läkaren jag träffade nu gick igenom hela min journal och jag fick reda på ett och annat. T ex så hade jag tydligen streptokocker i såret efter min andra biopsi. Det var det aldrig någon som sa till mig, och jag blev inte behandlad för det. Något han tyckte var väldigt märkligt. Jag vet ju att de ogärna skriver ut penicilin nu för tiden, men det kan ju förklara varför jag mådde som jag gjorde då. Lutar åt en anmälning till patientnämnden sen när jag orkar.


Han meddelade också att min DT på hjärnan bara såg bra ut, men skrattade när han såg senaste borelia-provet, det var lika ospecifikt som mitt första prov. Nu hoppas jag de tar ryggmärgsprov så jag kan få veta om jag har det eller inte.

 
Written 667 weeks ago
31850 667 weeks ago

proppan2

Men fy vad mycket du råkar ut för! :-( Tro mig, jag lider med dig! Skönt iaf att du är på bättringsvägen nu.
49441 667 weeks ago

peakXp

Ja är det inte typiskt att man ska drabbas av något som överläkaren sa "var 25 år sedan han såg sist"? Men jag tror att allt hänger ihop på nått vis, i alla fall så är mitt immunförsvar helt fucked. Innan allt det här började hade jag en sjukskrivningsdag under hela min yrkeskarriär, det var 2001.
10855 666 weeks ago

Multibabe

Oj det var mycket du varit med om. Bra att du är så frisk att du orkar stångas med vården. Ett bra tillfälle att börja träna meditation. För lugnet du måste ha hos läkaren och för att sedan kunna stå ut med smärtan. Krya på dig!