Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

nolofsson Link Blog

ManNiklas Olofsson

nolofsson's Blog

Tillbaka till hösten

AddthisDel   FeedRSS feed  

Ja då var man tillbaka i Sverige och till hösten. Har varit en vecka på Kanarieöarna med massor av sol och bad. Lite trist att komma hemma till detta sura grå väder och mörkret. Måste skaffa mig en pannlampa tror jag.


Träningsmässigt blev det tre löppass och ett tennispass. Det var helt underbart att springa längst standpromenaden i linne och kortbyxor. Till kvällens pass krävs det nog betydligt mer kläder. Tyvärr blev det inge barfota löpning på stranden men det får jag ta om två veckor då vi åker till Thailand.


Kommer att köra två hårda träningsveckor nu med flera kvalitetspass. Ser framemot att få köra riktigt hårt nu dessa veckor. Det har varit några lugna veckor för återhämta sig efter SUM men äntligen får jag köra igång.


Ikväll blir det ivarjefall tempoökning. Startar i 5:30 tempo och ökar sedan tempot var annan kilometer i 8km och sedan 2km nedvarvning.

 
Written 755 weeks ago
35388 755 weeks ago

Marcus74

Pannlampa är ett måste och speciellt nu när vi dessutom har skruvat back klockan 1 timme för vintertid. Såvida du inte ska springa i ngt liknande SUM-spår så räcker det med en enkel lampa i 400 kr-klassen med en kompletterande liten handficklampa som reserv i fall pannlampan lägger av. Den lilla handficklampan kan du använda för att få bra punktbelysning där inte pannlampan lyser upp ordentligt.

Thailand låter härligt. Jag har lite funderingar på att åka i februari eller iaf i maj.