Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

ninja.ior Link Blog

KvinnaEmmelina le Claire, 37År, Goteborg, Sverige

ninja.ior's Blog

Oj; - nu är jag tillbaka igen!

AddthisDel   FeedRSS feed  

Har varit försvunnen från Shapelink ända sedans i juni. Har varit ett rätt omtumlande halvår, en rolig träningsresa till Thailand, en flytt från Halmstad till Göteborg, ett nytt jobb med VÄLDIGT varierande arbetstider och nästan ingen träning alls, det gillas inte.

Hursom helst känns det gott att vara tillbaka, ännu en gång läser jag er andras bloggar och blir så taggad till att sätta igång med träningen igen.

Nu har jag köpt ett träningskort på ett nytt kampsports gym vilket gör att jag har möjlighet att träna både under dagtid och kvällstid, mina knasiga arbetstider kommer alltså inte behöva styra över mitt kampsportande. Sedan får jag nog lägga rätt mycket skyllen på mig själv, för jag har haft möjligheten att träna på gym, men det har inte riktigt prioriterats efter alla omställningar.

Nu är jag fit for fight tänkte jag säga, men det är jag ju inte alls. Men jag är riktigt laddad inför träningen som drar igång den 11 januari! :-D


Kul att va tillbaka!
Take Care!!!

 
Written 746 weeks ago
31850 746 weeks ago

proppan2

Välkommen tillbaka! Jag har saknat dig som du vet. :-) vad jobbar du med?
Lycka till med nystarten!
17382 746 weeks ago

ninja.ior

Tack Proppan!!! Kul att äntligen vara tillbaka! :-D Jag har varit rätt lat det senaste halvåret. Jobbar som habiliterings assistent på olika gruppboenden, vilket innebär att det krockat med de schemalagda träningspassen som varit under hösten, har tränat en i bästa fall två ggr i veckan och det känns som att det varit alldeles för lite träning.

Nu skall det blir ändring på det från och med Måndag. :-D

GOTT NYTT!!!