Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

ninja.ior Link Blog

KvinnaEmmelina le Claire, 37År, Goteborg, Sverige

ninja.ior's Blog

Nytt försök - med nya mål!

AddthisDel   FeedRSS feed  

Så! Nu har jag skaffat VIP igen och kan alltså blogga av mig om träningen, gott! Nytt år - nya löften - ny satsning. Nu har jag växlat om från karate till Thaiboxning och på måndag är det faktiskt ett helt år sedan jag lade karaten på is, likalänge har jag då kört Muay Thai.


Mitt nyårslöfte är;
- Att inte dricka alkohol på tre månader (vilket inte är något problem)
- Att inte äta godis på en hel månad, för att sedan enbart äta på lördagar (mycket svårare!!)
- Att gå ner 7 kilo tills i juni


Jag har införskaffat mig ännu ett träningskort, denna gången på Nautilus där jag ska köra styrketräning 30 minuter två gånger veckan. Jag kör igenom hela kroppen, ett set per övning och så många reps som jag klarar av. Meningen är att jag ska lägga på så mycket vikt som jag klarar av och göra mellan 12-15 reps. Jag skall också cykla en mil, två gånger i veckan. Detta i hopp om att konditionen skall förbättras. (Vet att spinning hade varit ett bra alternativ, jag ska kolla upp det när jag kommit in styrketräningen ordentligt).


Thaiboxningen kör jag fyra dagar i veckan, med start på måndag igen. Men jag ska försöka att lägga in ett morgonpass i veckan, så att det blir fem thai-pass i veckan.


Förhoppningsvis skall jag gå min första match i thaiboxning någon gång i mars. FÖRHOPPNINGSVIS. Förutsättningarna är ju att jag håller mig frisk, håller träningschemat och att jag hinner utveckla tekniken ytterligare! Men mitt stora mål just nu - sportsligt, är att få gå match i MARS! :-)


Heja mej och alla ni andra som också kämpar med goá mål!

 
Written 797 weeks ago