Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

ninja.ior Link Blog

KvinnaEmmelina le Claire, 37År, Goteborg, Sverige

ninja.ior's Blog

Hoppsan sa...

AddthisDel   FeedRSS feed  

Det där med vikten är klurigt... när jag tränade som allra mest pendlade jag mellan 58.5-61 kg. När jag efter sommaren misnkade drastiskt med träning och nästan inte körde någonting låg jag först kvar på samma vikt ganska länge. Sedan gick jag upp och pendlade mellan 60-62 kg. Nu när jag äntligen börjat komma igång, även om jag inte tränar lika mycket som under förra våren, så ökade jag helt plötsligt väldigt drastiskt i vikt på bara 1 månad, så nu pendlar jag mellan 64- 65.5 kg.

Jag har som mål att väga ca 60 kg, under förutsättning att jag faktiskt tränar och inte intar soffpositionen. Godiset är som vanligt alltid svårt att hålla undan, men ska verkligen göra en kraftansträning nu, och enbart äta en gång i veckan. Har än så länge hållit mig i 2 dagar ;-P Fast den senaste månaden har jag ätit mindre godis än tidigare, det är ju en förbättring iaf.

Har ett tips till sötsugna stackare, hacka ett äpple, häll på lite brunt farinsocker eller muscvadosocker och peppra med chilli/lime (en krydda som finns att köpa). Det funkar riktigt fint, för att ta ner mitt värsta söt och godissug.

Nu hoppas jag på att askan och vulkan lugnar ner sig, så att jag kan susa iväg till Egypten på tis, nästa vecka. Där blir det väl kanske en och annan drink, men ska försöka hålla nere på allt annat gott och inte vräka i mig döfet mat.

Körde ett morgonpass nu, spinning 7-7.30 och power mid 7.30-8.00, spinningen var tung och jag flämta som en gammal soffpotatis ;-) Power miden var också rolig, med ovana tekniker och övningar, var jag kanske inte den bästa inne i salen, men jag kämpade iaf!

Phu - Nu är det en liten tupplur på schemat och sedan jobbar jag natten idag 16 -23 och natt sedan går jag av 9.30 imorgon och då vankas det thaiboxning på kvällen.

Äntligen har jag insett att jag inte kan vara ifrån träningen igen.
Jag blir ju för tusan lycklig av att träna!

Shoho!

 
Written 730 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 730 weeks ago

Linda Granath

Jag blir också lycklig av att träna!
17382 730 weeks ago

ninja.ior

Det är superhärligt! :-)