Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

ninja.ior Link Blog

KvinnaEmmelina le Claire, 37År, Goteborg, Sverige

ninja.ior's Blog

Härlig känsla!

AddthisDel   FeedRSS feed  

Idag vaknade jag upp klockan tio och kände "wow, gott att inte ha kört morgonträningen idag"... fick inte ens dåligt samvete.

Nu kom jag hem från kvällspasset och har den där "goa känslan" i kroppen. Passet gick bra, det var ett roligt och lättsamt pass fyllt med sparring. Körde snabbt och löst. Ibland utan knän, ibland med höger benet fram och så fick vi lite olika restriktioner att köra efter. Jag kände mig snabb och lätt idag... riktigt härligt!

Det enda tråkiga är att jag börjar dra på mig småskador, först knät som svullnar upp gång på gång, sedan har jag stukat lilltån (låter aslöjligt) men gör dö-ont.

Imorgon är det en vecka kvar tills match. Ska möta en från Lund denna gången. Ska bli jättespännande... hon har gått ett antal matcher innan. Och nu börjar nervositeten göra sig påmind. Dock inte så farligt ännu.

Det är en månad kvar, sedan drar jag till Thailand! Det ska bli helt fantastiskt. Jag ska få uppleva thaiboxningens ursprung - woho! Jag tänkte packa lite underkläder, ett par sporttoppar, ett par shorts och två-tre linnen.. sedan ska jag köpa ALLT annat i Thailand!

Mina skydd är så otroligt trasiga nu så stoppningen hänger utanför. Haha. ThailandThailandThailand - here i coooooooome! :D

 
Written 780 weeks ago
17382 779 weeks ago

ninja.ior

Ja, det blir riktigt häftigt!!! :-)

TACK det kan behövas! Men jäklar ja - jag ska minsann visa vart det ska stå :D