Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

ninja.ior Link Blog

KvinnaEmmelina le Claire, 37År, Goteborg, Sverige

ninja.ior's Blog

En riktig tiopoängare idag :-D

AddthisDel   FeedRSS feed  

Sällan, väldigt sällan känns ett pass sådär klockrent men idag kändes det så himla bra. Jag har alltid svårt för boxningen och tycker det är pest och pina när fokus ligger just på boxningen - för att jag känner mig svag i detta (borde tycka det är roligt att äntligen tvingas behöva träna boxning.)

Idag var det som att jag hade små moln under armarna och slagen kändes kalasbra. Det var en sådan lycka; - efter träningspasset när jag kände att jag faktiskt kunde BOXAS idag :-D Sedan satte jag fem eller sex fina rundsparkar i huvudet och det händer inte så ofta längre. Som sagt -kul när det går bra ibland!

Brukar sätta känsla/poäng efter varje thaipass och vanligtvis ligger det på en 7:a - då har det varit ett bra pass från min sida. Men sällan om det ens någonsin hänt sätter jag tior, den här dagen och det här passet var en TIA :-D

Har just ätit, en kalasgod middag. Jag och Pojken (Smiley här på shapelink) har gjort grekiska hamburgare med riktig tsatziki, fetaost, soltorkade tomater, lök, tomat, gurka, frisco bröd och nötburgare med rejält drag i :-D Gott som tusan! 

 
Written 730 weeks ago
24659 730 weeks ago

Roxen

Jag vill också kunna göra en rundspark i huvudet! :P

Mina stela löparben är inte riktigt i närheten..
17382 730 weeks ago

ninja.ior

Åh jodå, alla kan nog köra rundsparkar i huvudet - om du visste hur STEL jag är i övrigt så borde nog du, speciellt som du tränar också kunna köra rundsparkar i huvudhöjd :-D