Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

ninja.ior Link Blog

KvinnaEmmelina le Claire, 37År, Goteborg, Sverige

ninja.ior's Blog

Cykel simulator

AddthisDel   FeedRSS feed  

Följde med Nicklas på hans gym idag och tänkte, precis som honom springa för en gångs skull. Siktade på att köra 30 lugna minuter för att vara säker på att benen skulle klara av det. Efter 2,5 minuter börjar dem värka som vanligt, jag sprang vidare och efter 9 minuter var det outhärdligt, det värker både framme vid benhinnorna och bak i hälsenan -> och vidare upp i vaden. Det problemet har jag haft de senaste åren och därför avstått från löpningen, trots att jag gärna hade velat kunna testa på det.

Jag stretchade benen och gick istället över till cykel simulatorn, en häftig grej som jag aldrig stött på tidigare. En vanlig motionscykel kopplad till en tv skärm, där kunde jag, precis som i ett tv spel välja vilken bana jag ville cykla, jag kunde växla, cykla med styret som på en vanlig cykel och jag cyklade om massa andra motionärer på vägen. En kul grej som gjorde att jag pressade mig ganska bra för att "cykla ensam".

Imorgon bär det av till Stockholm och på tisdag flyger jag till Egypten, då blir det förmodligen mest sol och avslappning som gäller. Däremot hade vi tänkt ta långa promenader på stranden och eventuellt ett och annat besök på gymet. Men det återstår att se när vi är där nere.

Ha nu en go vecka!

 
Written 730 weeks ago
31850 730 weeks ago

proppan2

Coolt med cykelsimulatorn! Har aldrig testat en sån, men det verkar ju riktigt kul. :-) Ha det så himla mysigt i Egypten!