Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

ninja.ior Link Blog

KvinnaEmmelina le Claire, 37År, Goteborg, Sverige

ninja.ior's Blog

Bloggar igen!

AddthisDel   FeedRSS feed  

Hej gott folk!

Då var jag tillbaka i bloggvärlden igen! Min pappa tycker det är så tråkigt när jag aldrig bloggar, liksom mina vänner... så here i blogg again!

Har varit så otroligt mycket att stå i nu. Jag vet inte riktigt om jag vill tänka på framtiden.. flyttar till Göteborg om 27 dagar, något som känns mycket sorligt.

Jag gillar Halmstad som stan, jag har många vänner här men det sorligaste av allt kommer att vara då jag måste lämna klubben. De ha gett mig sådan otrolig träningsglädje. Jag har aldrig kännt ett sådant sug efter både träning och tävling. Jag har aldrig mått såhär bra både fysiskt och psykiskt som jag gör nu. Huvudsaken är iaf att jag fått äran att vara medlem i Halmstad Muay Thai. Och det har varit grymt kul!

Nu är det ca två veckor sedan jag gick min andra match och det känns bra. SKulle ju ge lite mer info kring matchen... men det har varit så otroligt mkt att stå i med skola, flytt, träning, bröllop, resor hit och resor dit. Nu är jag iaf redo för bloggen igen.

Matchen jag gick sist kändes okej... inte alls lika stark som första matchen jag gick. Men då skall det tilläggas att min motståndare gått 5-6 matcher mer än mig, samt att hon vägde in på 63,7 och inte 60 som jag.

I de två första ronderna var jag den som hade övertaget (har inte sett filmen ännu, men den kommer väl) säger de som kollade på matchen. Och det kändes väl som om att jag hade det, sista ronden däremot OJOJOJ. Då fick jag mkt slag i huvudet mån ni tro! Under 20 sekunder stod jag som handlingsförlamad och bara tog emot... sedan fick jag nog lite vett inslaget i skallen och började röra på mig igen. Matchen slutade 2-0 i domslut till mig och jag blev oerhört glad över vinsten.

Nu är det två veckor kvar, sedan går jag min nästa match nu 16 maj! Det blir spännande... har fått reda på att min motståndare, som har gått flera matcher innan skall gå nu denna helgen som kommer. En match utan skydd mot den tjejen som jag gick match mot sist, den 18 mars.

Så nu ligger jag i hårdträning igen. Denna veckan blir det extra hårt. Morgonträning 6.30-8.00 alla vardagar och sedan är det vanlig kvällsträning fyra pass. Det blir ca 14 h träning denna veckan. Får se om jag orkar köra alla passen... men det behövs kan jag tala om. HUALIGEN!

Ha en grym dag folk's ;)

 
Written 781 weeks ago