Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Mrbladh Link Blog

ManHenrik Blad, 43År, Kalmar, Sverige

Mrbladh's Blog

TGIF o knäont

AddthisDel   FeedRSS feed  

FREDAG!


Betyder att det bara är en arbetsdag kvar eftersom vi i Indien kör 6 dagars veckor...en dags ledighet känns som en piss i nilen när man är van vid två...


löpning igår. 20 km-2h-151 medelpuls-max 164. Skönt och lugnt pass förutom att jag känner mina knän och har så gjort sista månaden. Ni som vill får gärna ta er en funderar på följande:


Jag har aldrig haft problem med mina knän förut trots att jag spelat på förhållandevis hög nivå i både handboll och fotboll, men den senaste månaden känner jag av dem i löpningen även om det inte hindrar mig. Smärtan är inte jätteintesiv, inte ens så intesiv att jag inte kan köra för fullt, men den är där och varar ofta i någon dag efter passet. Smärtan befinner sig precis i mitten uppe på knäskålen, det gör inte mer eller mindre ont för att jag trycker där smärtan finns med ett finger.


Nån som har en idé om vad detta kan vara?

"flit är orsaken till allt elände" som han sa Wilde


BEST


H

 
Written 663 weeks ago
7137 663 weeks ago

Madde J

Springer du i för gamla skor kanske? Eller har du bytt underlag, eller ökat intensiteten nyligen? Stretchar du ordentligt?
No_small_image 663 weeks ago

Mrbladh

Tack,
Jag har inte ökat, snarare har jag tagit mkt ledighet under jul. Jag har sprungit i gamla skor men köpte nya förra veckan, gjort två pass i dem, de gör ingen skillnad. Jag får väl bara vila lite helt enkelt och se om det släpper, kan man cykla kanske???
17510 663 weeks ago

Lisa1

Har tyvärr inga tips om knäna, vill bara uttrycka sympati över sexdagarsveckan! Så hemskt! Jag som försöker lansera en week swop - att jobba två och vara ledig fem. Vore inte det nåt? Kul att läsa dina inlägg!