Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Mrbladh Link Blog

ManHenrik Blad, 43År, Kalmar, Sverige

Mrbladh's Blog

Sjunker som en sten

AddthisDel   FeedRSS feed  

Jaha, efter ett par veckor med mkt tjänsteresande är jag åter tillbaks i poolen...dock med mer ångest än vilja...


Jag behärskar det mesta hyfsat i idrottsvärld så när jag fortfarande inte gör några framsteg i simningen så börjar man tvivla...kanske var jag en sten i mitt förra liv...Trots att jag är vältränad så orkar jag typ 100m frisim sedan måste jag återhämta mig, pulsen slår i taken och hade jag varit ute på havet så hade det varit farväl jord. Totalt skrapar jag ihop 1 km men då måste jag vila var 50/100 meter...Stora muskelgrupper och ett fotbollsarsle är ingen fördel direkt...


Botemedlet blir givetvis att öka dosen rejält, jag siktar på 5-8 pass i veckan under april, sedan kommer jag hem till Sverige i Maj och hoppas på att kunna simma med dräkt. Målet var från början att kunna simma vansbro enbart som frisim men nu tror jag det bli svårt. Mitt mål är nu att istället klara 1 km frisim utan paus, detta är ett måste för Kalmar Sprint som jag tänkte ställa upp i.


Livet är rätt bra ändån, 30 grader och en jättepool som ingen annan använder. På morgonen sitter indierna med sitt morgonte och Indian Times på balkongen och undrar vem biffen är som plogar sig fram i ett par tighta speedos! Kulturkrock! Mkt bättre än att kryssa bland äldre damer på ett sunkigt badhus


Bit ihop därhemma snart kommer den svenska våren och då finns det ingen annanstans man hellre vill vara på jorden än hemma i Sverige!


Tack Roxen och alla andra som knäcker barriärer, sådant inspirerar enormt!


Over and Out from Delhi

 
Written 652 weeks ago