Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Mrbladh Link Blog

ManHenrik Blad, 43År, Kalmar, Sverige

Mrbladh's Blog

Lurad av mig själv

AddthisDel   FeedRSS feed  

Haha,


Då har man redan förstått varför en pulsklocka är bra. Idag var mitt mål att springa 10km och aldrig gå över 150 slag per minut. Första 5 km gick så bra så att jag valde att försöka hålla 150 snitt sista 5 km utan att titta på klockan. När jag var klar anade jag att sista 5 km gick lite lite fortare. Det visade sig att jag låg konstant på mellan 160-165 sista 5 km även om det inte alls kändes som det, snacka om lurad!


För övrigt har dimman lagt sig över Delhi, plan inställda och 7 döda igår i trafiken. I denna dimma är det direkt livsfarligt att springa på vägar, så jag kör på gymmet. Dimma betyder inte att Indierna minskar farten utan att de sätter på dimlysen istället, helt klart en intressant lösning...Jag tipsade min chafför om att köra långsammare i dimma men han förstod inte sammanbandet mellan hastighet och sikt.


H

 
Written 663 weeks ago
31850 663 weeks ago

proppan2

Ja du, indinernas trafikvett låter ju inte som nån höjdare...