Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
14150
  • Sider

  • No pages

Miller Link Blog

ManPetter Miller, 43År, Kalmar, Sverige

Miller's Blog

Jag ser stjärnor...

AddthisDel   FeedRSS feed  

Idag, när jag spelade volleyboll med kompisarna, inträffade något jag inte varit med om tidigare - jag såg stjärnor!

Det var som vanligt härligt spel med många kämparbollar. Jädrar vad skoj volleyboll är när det blir ordentligt spel. Hur som helst så skulle jag hoppa upp och blocka en boll när det bara sa PANG. Sen helt plötsligt halvsitter jag på golvet lite lagom groggy. Fick en rejäl smash rakt i ansiktet. Det är nog första gången i mitt liv som jag blivit lite groggy när jag spelat volleyboll...

Tvekade lite i fortsättningen att hoppa upp, med ansiktet först, för att blocka smashbollar :) 

 
Written 854 weeks ago