Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
D95a8d28fb657fe8f29aa1d2cc150fe2c7193cddd67dc467e6e017a1f6b9354a
  • Sider

  • No pages

Liz&Fitness Link Blog

KvinnaLiss &Fitness

Liz&Fitness's Blog

AddthisDel   FeedRSS feed

Side: Første | Forrige | 1 · 2 · 3 | Næste | Sidste

Inte så svårt att gå iväg på promenad..

2008-10-15 12:58   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 2 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

...när hösten kan bjuda på vacker natur i trollsk förmiddagsdimma. Var nog den härligaste promenaden jag haft på ett tag :-)


Dagens bilder;





En liten bonusbild av min lilla charmiga Fritz;



 

 

Jiiihaa! Äntligen i gång igen :-)

2008-03-12 14:26   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 4 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

 

 

Jaddå var man klar med första styrkepasset efter den dryga sjuklingperioden. Hjärtat dunkade rätt så hårt och svetten rann, men det gick ju hyfsad bra ändå tycker jag...bättre än jag trodde faktiskt. Husmusen hann att smita iväg från gymmet innan vi fick knäppt några fina bilder...så det fixade jag själv i garderoben. Rätt oseriöst bild, men det bjuder jag på i dag..ho..hoKänns i alla fall himla sköönt å vara igång igen! Jiihaaa! Let the endorphins flow!! 

 

Film & bilder från karnevalet

2008-03-03 13:12   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

 

 

Ja då börjar men äntligen hitta den normala steamen igne efter helgens karneval. Var inte hemma före tidigt söndags morgon och var rätt så utslagen resten av söndagen. Börjar bli för gammal att vara uppe hela natten..he..he.

Det var i alla fall roligt till tusan och massor av glada människor, dansade som en tok och "glömde" att jag inte var helt frisk... så det blev ju min "träning" i helgen och veckan som varit. Blickar framåt nu och hoppas gymmet fortfarande finns kvar när jag tänkt mig upp dit under veckan :-)

Har lagt upp ett slideshow med mina karnevalsbilder och ett filmklipp för den som vill se på min blogg.

 Önskar alla en god träningsvecka! 

 

Du rubbar hela min existens...

2008-02-29 11:45   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 3 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Sitter fortfarande kvar lite förkylning i kroppen, så ingen träning alls denna veckan som varit...I morgon blir det sambakarneval i Stockholm som jag verkligen glädjat mig till, får forsöka att bara skaka rumpa lite försiktigt för hälsans del..om det är möjligt då ..hi..hi.  

Ibland kan det vara rätt så gott att ta paus från träningsvardagen och upptäcka så mycket annat smått som finns i vår värld. Jag är inte särskilt poetisk av mig till vanligt, men när jag kom över det här lilla diktet i dag morse kände jag mig rätt "berörd" och blev lite tankefull... så jag lägger in det här också för den som vill läsa.... konstigt att några få ord kan seja så mycket:  

Säg till om jag stör
sa han när han steg in,
så går jag med detsamma.

Du inte bara stör,
svarade jag,
du rubbar hela min existens.
Välkommen.

Eeva Kilpi

God helg på er alla!

 

Bill Dobbins vackra atletbilder

2008-02-23 10:44   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 4 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Jag har blivit en riktig beundrare av Bill Dobbins fotografier. Han plåter riktigt underbara och vackra bilder på kända atleter, fitnessprofiler och fitnessmodeller...båda kvinnor och män. Jag får nog erkänna att jag nog låter mig fascineras minst lika mycket av kvinnorna på dessa vackra bilder som av männen..ja ni får ju se själva. 

Mona Liza:

 

Den som vill se veta mera kan hitta flera bildexempler, länk till Bill Dobbins underbara fotoalbum online samt ett intervju med fotografen själv i min svenska blogg.

Ha en superskön helg där ute!  

 

Slut på gas

2008-02-16 15:08   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 2 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Visst hittade vel förkylnigsviruset mig med, sitter här med snörvlig näsa och nyser nestan utan stopp...kände redan i går att det var något muffens på gång i kroppen..usj bush.. Så i dag blir det ingen träning på mig, skall snora framför dator, mysa på soffan, äta gott och friskna till.

I veckan har det som vanligt varit båda styrketräning och capoeira, det har gått mycket bra tycker jag, har haft mycket roligt på capoeiran och körd så hårt jag orkat på i gymmet... man vet nog med sig själv om träningsveckan har varit bra eller inte... o det samma gäller maten.

Har minskat på mitt grönsaksintag eftersom min mage inte alls gillar vissa sorter som t.ex. brockoli och diverse salladssorter..  tröttnade på att fisa runt som en brakande stinkbomb..hi..hi.. men nu är det rätt lugnt..och skönt är ju det för andra i min närhet..he..he  ;-) Lite synd är det ju faktiskt, jag gillar ju verkligen dessa grönsaker båda färska, kokta eller grillade.... frusna grönsaker smakar ju plast.. fast ibland äter jag det 
ändå, och hänger upp en varningsskylt på dörren...

I dag har jag gjort ett inlägg om rymden i min blogg for den som skulle gilla sånt, det är iallafall något som verkligen fascinerar mig, finns olika länkar till NASA, bilder och självklart film på en rejäl takeoff med rymdfärjan... ride on!  

 

Tänk att vi äter löss

2008-02-14 17:39   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 13 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Kommer inte ihåg hur jag kom över den här info i dag tidigt, och de flesta vet ju mycket väl att mat kan innehålla en del konstiga grejer, fast att jag tidvis har ätit löss, ja det visste jag fan inte förr i dag....ha..ha

Har skrivit om just detta i min svenska blogg för den som vill läsa resten.

Sätt nu inte ditt hallonhjärta i halsen nu nå hi..hi

 

 

Shit, mitt förra inlägg försvann

2008-02-10 22:04   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 5 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Neeeej,mitt blogginlägg försvann när jag skulle skriva i det,

Det handlade om det här inlägget  http://www.aftonbladet.se/kvinna/article1777198.ab

Håkan, du funderade på vad skillnaden mellan anorexi och ortoirexi var.....som jag förstår det äter ju knappt en anorektiker fast en ortorektiker är sjukligt upptagen av att äta rätt, finns nog mycket info om detta på nätet kan jag tänka mig.

Förlåt igen för att jag tryckte på fel knapp, vilken tur att jag inte är president i USA ;-) 

 

 

Karnevalsparty i Stockholm

2008-02-07 23:04   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 2 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

För den som befinner sig i Stockholm lördagen den 1 mars kan jag på det varmaste rekommandera det årliga stora karnevalet som i år arrangeras på Münchenbryggeriet. Jag var själv där i 2006 och kan bara bestämd seja att det nestan är omöjligt att stå still så länge man är där..så underbart fängande musik och massor av glada människor….vi var där i nestan 6 timmar och dansade och skakade loss rejält!

Olika sydamerikanska rytmer spelades i de olika salarna, i huvudsalen var det fullt ös med färgrannt karneval, glittrande dräkter, sambadans, capoeira, baterias, en rad olika band och dj’s som får det att börja klia på riktigt i dansefoten. Och så mycket att se på! Nu planerar jag och några kompisar att åka iväg i år også….och denna gången skall jag ha med ett kamera i handen!

Mer information och massor av bilder hittar du på Bar Brasils hemsida: http://www.barbrasil.se/

 

 

Korny dagar

2008-02-06 08:21   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 3 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel

Hu och hej igen! Det har varit några hektiska dagar på sistonen....med en massa deadlines att hålla innimellan alla inströmmande e-mails och pappershögar som väntar.....svårt att lugna ner efteråt när man först kommer upp i ett visst varv...därmed blir det lite sömn också. En av stressets biverkningar tyvärr. Men det skall för eller senare kunna hanteras menar jag..men det kan ta tid att vänja sig av med många års beteende..

Då e det i alla fall underbart att få gå i väg och köra hårt på gymmet...med det menar jag för tiden det jag orkar lyfta med så strikta rörelser som möjligt... Glömmer det mesta då och bara koncentrerar mig om vad jag skall göra och hur....gradvis känner man att välbefinnande börjar läcka ut i kropp och sinne....inte konstigt att så många människor älskar sin träning i dag..hi..hi :-)

I går blev det åter ett capoeirapass...tänkte först inte gå...kände mig lite "empty box"...fast jag vet ju hur kul det är...så i väg åkte jag til slut på min pojkväns cykel...min har ju pajat....Det blev träning på Bimbas sekvens 2 tills svetten sildrade och lite till..på slutet gick dock min koncentrationsförmåga hem och lade sig i sängen..för då började de flesta rörelser å flyta ihop...dags att åka hem med andra ord och softa på soffan :-)

I måndags var vi ju också på Korn-konsert på Hovet i Stockhom..funderade lite på hur jag ville gilla detta showet..e ju metalgenren...lite "hårdare" än tidigare konserter jag varit på....men jag kan bara seja att jag blev grymmt imponerad....vilken jäkla bra into de hadde...basljuden hamrade i kroppen och det blev ett himla drag över det hela...fick också se svenska Deathstars och Flyleaf från Texas. Var snäppet från att börja headbanga där inne..he..he. vi filmade självklart och tog en del kort, dessa hittar du i båda mina bloggar..(Har fått en svensk blogg på Metro nu)..hmmm..känner visst en stor skrivlust för tiden....

Må så gott alla!

 
Side: Første | Forrige | 1 · 2 · 3 | Næste | Sidste