Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
124718
  • Sider

  • No pages

HaZa Link Blog

ManHåkan Zackrisson, 51År, Santiago, Chile

Lat, blek och jämnfet.

Tjänstledig brandman som ska tillbaka till jobbform.

Ont över allt men jäsiken vad det flyter på.

AddthisDel   FeedRSS feed  

Jag kör på så hårt det går, jag märker defenitivt att jag inte är 20 längre, öm, ont, stukad men fruktansvärt nöjd. Jag har senaste månaderna kört på ganska likadant, ändrat lite i upplägget, men mer omstuvning än annat.


Jag använder kig fortfarande av chock teknik, lätt gymmträning ihop med långlöpning, växlat med tungt på gymmet och tuffa intervaller och en hel del tung backträning (när man bor på 950möh i Anderna blir det mesta backträning). Siktar på att ta mig upp på toppen ovanför UC stadion på under 1h, jag behöver korta ner det med c:a 12 min för att klara det, men ligger mycket i planeringen tror jag, jag slarvar med att springa fort på de lite flackare partierna jag fegar lite för att inte gå in i väggen.


Träningen är ganska konstant, mina veckor störs ju inte av sådana petitesser som jobb, matlagning eller städning. Jag lever ju lite av ett filmstjärneliv, dock minus pengarna, berömmelsen  och glamoren. Mina dagar består av en ganska behaglig lunk, hämta och lämna killarna på dagis, efter det hem och bada i polen i en timme med dem, Hugo 4 simmar nästan, han dyker ledigt ner 2,5m till botten och plockar upp småsaker där, trampa vatten går också bra, ryggsimmet ok, bröstsimmet däremot består mest av grund dykning växlat med vattentramp när han behöver andas, men det ser ut som om det är på gång, så kanske sitter det innan 5 årsdagen. Hector 3 har också inspirerad av si nbror börjat försöka lite utan flythjälp, jag tror att han (vilket gäller idrott i stort) kommer klå sin bror i simmning snart.


08:30-16-00 fri tid till träning, vila och ätande, första frukost blir dock normalt 06:30 den andra 08:00 eller 09-00 beroende på fm träningsform/tid, 12:00 proteinshake, 13:00 lunch 16:00 proteinshake, 18:30 middag och 21:00-21:30 kvällsfika


Mån-Fre 14:00-16:00 Gymmet, Mån-Ons-Fre 2dgrs rullande schema överkropp, Tis-Tors Benträning.


Mon-Ons-Fre 10:20-12:00 100min MMA.


Tis-Tors 09:00-11:00 Löpning


Lör-Sön en dag under helgen Löpning/Cykling samt styrketräning hemma.


Samtliga kvällar försöker jag köra lite rörlighetsträning framför tv´n.


Det är nu exakt 2v kvar till min första dag på mitt förtionde levnadsår, den dagen ska det göras en utvärdering på gymmet, vägning och mätning, bl.a med kaliper. Jag började ju som håglös soffpotatis med 21% kroppsfett, detta efter 12månaders förfall här i Chile. Just nu känns det som om jag i det närmaste är tillbaka på 20 års resultat, nästan.. ;-) Jag har ju dock inte tränat så här hårt sedan dess så förhoppningsvis ligger jag ju nära det resultatet. Då 25 år 80kg+ och straxt över 9%bf förra mätningen 78,5gk och 21´8%bf brrr har inte tittat så mycket på vågen sista månaderna men tror att jag ligger straxt över 80kg, och det ser åtminstonde mycket bättre ut runt midjan. Men om två veckor får jag ju svaret på om mina ansträngningar get önskat resultat. Jag tog lite före bilder och har för avsikt att ta ett par efter diton, jag får se om jag vågar lägga ut dem här, eller ens posta resultatet av mätningarna.


Trevlig kväll Sverige, Håkan.

 
Written 643 weeks ago