Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
6
  • Sider

  • No pages

Enga83 Link Blog

Kvinna

Enga83's Blog

Bloggpaus men inte träningspaus

AddthisDel   FeedRSS feed  
Det är bara att konstatera att jag är vansinnigt dålig på att uppdatera mig här på Shapelink. Träningen har jag dock inte slarvat med. Minst två löppass per vecka + styrka av något slag (oftast kickboxing).

Gänget som jag tränar med på torsdagarna tränar inför Stockholm maraton. De försökte nog övertala mig att anmäla mig också (det ordnas ju bussresa härifrån). Lite ångrar jag mig nog att jag avstod, men jag vet med mig själv att jag inte skulle ha tid att träna tillräckligt. Jag MÅSTE få mitt examensarbete klart.

Hur kommer det sig att jag inte upptäckt morgonlöpningen tidigare. Hela tiden har jag trott att det var något jag inte var gjord för. Till och med under träningslägret i Portugal så tog jag till stavarna under morgonpasset utan att ens överväga att jogga. Hur det nu kom sig så bestämde jag mig ändå för två veckor sen att prova på, bara för att få in fler pass i mitt schema. Så förvånad jag blev när det var ljust redan klockan 6 och mina ben faktiskt lydde mig. Hela dagen var jag energisk och humöret på topp. Sedan dess har jag bestämt att köra minst två morgonpass (helst tre) utöver mitt vanliga schema. På så vis kommer jag att hinna träna mera utan att det skulle ta tid från mitt examensarbete (jobbet går det ju dessvärre inte att ta tid från).

Nästa lopp är inprickat den 17 maj, en stafett i hemtrakterna. Min sträcka är 9,8 km. Jag skall försöka köra lite extra intervallpass innan dess. Det är något speciellt med att springa stafetter, för en gångs skull springer man även för någon annans skull.
 
Written 891 weeks ago