Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
2
  • Sider

  • No pages

Anders Link Blog

ManAnders Vestergren, 45År, Stockholm, Sverige

Anders's Blog

AddthisDel   FeedRSS feed

Värdelös vecka

2006-12-27 22:18   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel
Varit magsjuk i veckan - ingen höjdare för träningen. Kört igen igår och idag. Känns segt, har av någon anleding förlorat all kondition.

Exakt vad tänkte den Technogym ingenjör på som konstruerade en roddmaskin där det inte går att göra hela rörelsen? Var det ett försök att eliminera träningsvärk?:) (Man blir ju iallfall inte lika trött i ryggen vilket ju kan upplevas som bra - men varför gick man nu till gymmet nu igen?)
 

Så djävla trött på att känna mig små sjuk

2006-11-14 08:13   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel
Sista veckorna träning har varit riktigt dåliga. Kännt mig av och till småförkyld, utan att något brutit ut. Känner mig bara småtrött och seg.

Jag ska karska upp mig och ge mig ut och springa i regnet ikväll. Skriver det här för att jag inte ska kunna dra mig ur.
 

Härlig dag - provat ridning

2006-02-04 22:11   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 1 kommentar   Images 0 Images Small_addthisDel

Dagen började bra med omelett och 35 min ryggträning. Åkte sedan och provade ridning i bushen norr om Johannesburg. Är fortfarande inte så bra att det blir jobbigt, men det var lite adrenalin när en zebra kom nära och hästen blev NERVÖS. Zebran hängde på ett tag och min häst lugnade ner sig.
 

TRÄNINGSVÄRK!!!

2006-01-29 09:20   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel
Härligt! När man inte kan hålla upp en tidning pga av träningsvärk i biceps och blir tvungen att skriva blogginlägg i etapper pga träningsvärk i triceps - då känns det som gårdagens pass tog
 

Värdelös vecka

2006-01-28 14:42   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel
Varit magsjuk i veckan - ingen höjdare för träningen. Kört igen igår och idag. Känns segt, har av någon anleding förlorat all kondition.

Exakt vad tänkte den Technogym ingenjör på som konstruerade en roddmaskin där det inte går att göra hela rörselen? Var det ett försök att eliminera träningsvärk?:) (Man blir ju iallfall inte lika trött i ryggen vilket ju kan upllevas som bra - men varför gick man nu till gymmet nu igen?)
 

Provat Virgin gym

2006-01-21 16:00   Pepps 0 Likes   Speech_bubble 0 kommentarer   Images 0 Images Small_addthisDel
Legat nere med träningen en vecka nu. Provade Virgin Gym, Melrose Arch, Johannesburg. Sjukt stort, överdrivet hippt. Hundra och åter hundra av technogyms senaste maskiner. Nu är jag ingen fan av technogym, och det kan vara lite svårt att hitta en dragmaskin bland alla insektslika tingestar.

Ibland undrar man om det inte vore bättre med billigare gym som har bra skivstänger, men inte behövde ha så många av de senaste maskinerna, "organic cafeteria/bar" och flatscreens på alla sina löpband