Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
42728
  • Sider

  • No pages

aCookie Link Blog

Kvinna48År, Stockholm, Sverige

Acookies Blogg

Train hard - Fight easy

Positivt om löpning (för en gångs skull)

AddthisDel   FeedRSS feed  

Jag är verkligen ingen löpare. Jag vill kunna springa i alla fall en mil. Men jag avskyr verkligen att springa - annat än korta intervaller. Jag brukar försöka köra intervaller i alla fall en gång per vecka (varierar sträckan mellan 200m-800m). Nu har jag kört en del löpning med koner för att bli snabbare och jag måste ju säga att det är faktiskt riktigt roligt! Alltså, jag klagar, pustar och stånkar en hel del. Men det är riktigt bra träning - och framför allt för en gångs skull rolig löpning:-)


Har match på lördag så jag trappar ner träningen lite inför den och förhoppningsvis är jag pigg, taggad och formtoppad på lördag! I måndags körde jag styrka på morgonen och på kvällen var det fotboll (tränade mest tacklingar och fotarbete). På dagen gick jag och fick massage. Han har tagit en hel del på benen och ryggen. Min nacke är helt klart påverkad av att hjälmen väger så pass mycket som den gör och jag är hyfsat ovan. Men han masserade även vaderna och fotlederna igår. Aj, aj, aj! Trodde inte att det skulle vara några problem där, men han hittade flera punkter som gjorde riktigt ont.


Igår körde jag löpning med koner och en runda med idioten och en liten tävling med en kompis. Var helt slut i ett par timmar efter det. Tog en promenad på kvällen för lite aktiv återhämtning och cirkulation.


Imorse var jag på gymmet. Körde uppvärmning i löpstege, knäböj (3*5), militärpress, enarmshantelpress på bänk (3*5) och situps med vikt - sida till sida (3*20). Ska ta en långpromenad ikväll också.


Imorgon blir det ett pass med min galna PT och träning på kvällen. Längtar!

 
Written 515 weeks ago