Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
42728
  • Sider

  • No pages

aCookie Link Blog

Kvinna48År, Stockholm, Sverige

Acookies Blogg

Train hard - Fight easy

Mer snabbhetsträning...

AddthisDel   FeedRSS feed  

Jag för just nu en smått desperat kamp mot klockan. Har match nästa helg och vill hinna bli snabbare och bättre tills dess... Det går ju såklart inte, men jag gör så gott jag kan i alla fall så att jag kan känna att jag har gjort det jag har kunnat.


Idag var det massor av löpning med koner. Gjorde samma som jag skrev om i förra inlägget sedan slalom där man ställer konera i samma form som en femma i en tärning. Sedan börjar man i ett hörn och springer slalom förbi kon två till andra hörnet till mitten och upp i ett hörn och sedan till det motsatta hörnet. Till mitten och dit man började. Mina förklaringar blir verkligen bara bättre och bättre (rodnar....). Well, bättre att försöka och misslyckas än att aldrig försöka?


Sedan ställde han fram fem koner på rad och en bit utanför den sista konen ställde han en kon i vardera hörn (de står alltså ganska brett isär). Man börjar vid en kon i hörnet och springer till konen som står längst bort i raden och sedan springer man slalom genom konerna, vänder springer slalom tillbaka och från den sista konen springer man till sitt hörn igen.


En annan övning var bara att sprida ut konerna efter ett visst mönster och sedan samlar man in dem. De ska stå på ett givet ställe eller mönster för att man skall kunna springa detta fyra gånger och förbättra sin egen tid.


Jag fick 30 sek vila emellan varje övning och set. Fett jobbigt var det i alla fall - men det övervägdes av att det var väldigt roligt på något sadistiskt sätt:-) Jag tycker det är roligare med de här korta löptiderna istället för låååånga sträckor (och jag menar allt som är längre än 400 m...).


Imorgon blir det gymmet. Jag ska köra marklyft, love it!

 
Written 515 weeks ago