Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
42728
  • Sider

  • No pages

aCookie Link Blog

Kvinna48År, Stockholm, Sverige

Acookies Blogg

Train hard - Fight easy

Högmod går före fall och shoppingtips

AddthisDel   FeedRSS feed  

Satt och skröt om min stålhälsa för ett par veckor sedan. Ha! Moder natur straffade mig omedelbart för mitt högmod. Är förkyld, täppt i näsan, hackar och hostar som en gammal rökare. Så eländigt trist. Jag har tröstat mig med att köpa längdskidor! I mina dagdrömmar har jag skidat likt en ny (eh, typ dubbelt så gammal men ändå) Kalla som enkelt drar uppför den nästintill vinkelräta backen. Jag har till att börja med inte ens orkat ta mig igenom de två illustrationerna över hur jag ska få fast plastmojängerna som jag antar är bidningen. Jag har inte heller orkat läsa den sex sidor (!) långa novellen om hur man vallar dessa eländiga skidor. Jag orkar i dagsläget inte ens lyfta skidorna för att träna på min vinnargest. Jag har inte ens lyft bort dem från vardagsrumsgolvet. Skidkarriären har gått i stå;-) Men i min ineffektivitet har jag i alla fall kastat lite pengar på Gymgrossisten och beställt en bok (Styrketräning en anatomisk guide) och ett par Röhnish tights. Det kändes bättre - för stunden.


Måste även tipsa om vad som på deras egen plastkase sägs vara "Stockholms bäst bevarade hemlighet". Det är en Under Armour outletbutik MNO outlet på Textilgatan 43 i Hammarby Sjöstad. Under Armour gör typ bästa träningskläderna ever (ja, och jag köpte precis ett par Röhnish?). Min favvo är min älskade långärmade Heatgear (och nu har jag två jippie!).


Jag som är en besatt kaffedrickare har försökt få i mig te med honung. Det gick väl sådär tills jag hittade en burk "Honung från Malghult" rån Bondens Butik på Nytorgsgatan. Det vete f-n vad de har för blommor där, men åhhhh så gott! Började med te och liiite honung. Sedan blev det mer och mer honung i varje kopp. Nu är det inget te men en sked med honung som en klubba i munnen. Aja, det är bättre än godis va?


Trots min ohälsa så gick jag till gymmet imorse. Jag vet. Jag hade sagt till vem som helst annars att de är dumma i huvet. Men jag känner mig mycket bättre! Alltså, jag körde väldigt lugnt och ska så göra imorgon också. Blir tokig av att inte få röra på kroppen, klarar inte mer helt enkelt. Städade som besatt hela gårdagskvällen (man får plötsligt väldigt mycket tid över!). Tänkte att om jag orkar städa som besatt så orkar jag lalla en runda på gymmet. I eftermiddag blir det en lugn strosande runda på Södermalm. Frisk nu!


By the way, har blivit helt förälskad i Masterchef Professionals på Kanal 9. Två superkockar som ska hitta nya kockande talanger. Hur roligt som helst! Favvon är den rakade godisgrisen som ivrigt smackar i sig allt med socker på:-) Kan jag identifiera mig med:-P

 

Attached images

F3034b8e76f31513a1e5306e16025b7d 8b3876047f1fa140e1030adf688df296 0e201032849ee49b38a939d9cb913f0f
 
Written 497 weeks ago
42728 496 weeks ago

aCookie

Ja, jag ska skriva mera:-) Det är ju så kul att kunna gå tillbaka och se hur man upplevde en viss träningsperiod. För minnet av det kan vara nåt helt annat har jag upptäckt. Jag minns en del crossfit pass med fasa och när jag läser mina anteckningar om det så lät det ganska så muntert;-)
Alltså, jag kan absolut rekommendera UA som rashguard, det är massor av fighters som använder dem. De är sååå sköna, testa, du kommer inte att kunna föreställa dig ett liv utan den sen ha, ha!
1d57978b05731eacef7c264b35db5d6b8d474ea3da8c35986d653488ae2b16d3 495 weeks ago

danielfrilans

Krya på dig, mera vila och återhämtning så kommer du som en raket nästa vecka.;)
42728 494 weeks ago

aCookie

Thanks! Jag har hällt i mig min "magiska" multivitamin, Mivitotal Flex och massiva mängder honung (sjukt gott...). Känner mig frisk nu! Så skönt:-)