Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
42728
  • Sider

  • No pages

aCookie Link Blog

Kvinna48År, Stockholm, Sverige

Acookies Blogg

Train hard - Fight easy

Vad är klockan?!

AddthisDel   FeedRSS feed  


Läste en notis i SvD om det ordvitsande som Eyjafjallajökulls utbrott orsakat i media. Bäst var britternas "Först bränner de våra pengar, sedan skickar de askan."


Var helt förstörd efter min löprunda förra söndagen. Var fortfarande seg när jag tränade med Peed i tisdags. Det var en rolig ny bekantskap, som jag anat var han en riktigt trevlig prick:-) Vilade helt i onsdags men var fortfarande sega som tusan torsdag och fredag(!). Träningspassen var en pina och gick scheissedåligt. Men sov försökte se till att få sova ordentligt och tänkte att det går väl över någon gång? På lördagen var det så dags för en 2,5 mils runda löpning/promenerande på Lidingö. Vi springer så mycket vi orkar, men promenerar (så snabbt vi orkar) uppför backarna. Är det långa sträckor på asfalt så går vi också. Okej, jag är väl medveten om att de flesta inte ökar sin runda med 1,5 mil från vecka till vecka. Men vem har sagt att jag är normal?! Det gick jättebra tills vi hade tagit oss ca 1,7 mil då gick min kompis in i väggen. Själv var jag väl inte sååå jättepigg längre heller, men jag orkade i alla fall springa. Ett tag såg det ut som om jag skulle få bära henne. Försökte komma med uppmuntrande prat som "Glass på mållinjen" osv, men inget bet. Så vi fick promenera i lite sakta mak i nästan en mil.... det tog ett tag:-) Tänkte att nu kommer hon att banga från den planerade turen på söndagen. Jag hade tänkt att vi skulle ta ytterligare 2,5 mil på söndagen men vi kompromissade det till en mil. Det gick väl inte så bra på söndagen var liiite väl seg i benen och min kompis såg väldigt plågad ut. Jag frågade "Var har du ont?" Hon grimaserade och sa "Allt från höften och till tårna." Heum. Okej, ingen idé att dräpa sig för en löprunda i skogen:-)


Imorse stod det 7*5 knäböj på schemat. Jag hade sett framför mig hur jag skulle ta mer vikt på stången än vad det nu blev. Jag tog 70 kg vilket motsvarar 80% av mitt max. Jag borde ha tagit 72.5 kg helst 75 för att komma lite mer framåt. Men jisses, mina stackars spiror.... Jag vek ner mig. Måste försöka få till en tid hos min massör och massera mina lår. Det sätter sig runt knäna för mig. Men sist jag hörde mig för hos honom hade han skadat handen stackaren:-(


En estetisk och fåfäng undran.... Varför är ALLA träningsbyxor svarta? Har hittat ett par gråblåa tights från Casall. That´s it folks! Såg en tjej på stan med blåa tights som hade två ljusblåa ränder på baksidan av benen jag var sååå nära att trotsa trafiken, springa över gatan och ikapp henne och förhöra henne om var hon hittat dem. Nike har ett par knälånga tights i turkost -ursnygga, men jag vill ha 3/4 långa eller långa. Varför kan de inte göra svarta med någon färg på sidan eller nåt?


Har en pulsklocka och en vanlig klocka. Batteriet till den vanliga klockan dog och jag måste gå och byta ut den. Tog då på mig pulsklockan - som har strulat i ett par månader. Får konstiga pulstoppar (enligt klockan alltså) och ibland vägrar den helt enkelt gå igång. Idag tog jag äntligen itu med problemet och gick tillbaka till Löplabbet med pulsklockan. Det jag inte tänkte på var att nu har jag ingen klocka. Jag hittar dessutom inte ens min vanliga klocka så jag kan fixa batterieländet. Jag är helt förstörd utan klocka!!! Min omgivning kommer att hata mig innan dagen ens är slut "Vad är klockan?" tröttnar folk tydligen väldigt snabbt på. Mån tro om jag överlever min frågvisa tillvaro i ett par veckor tills klockan är lagad? :-D


 
Written 536 weeks ago
42728 536 weeks ago

aCookie

Åh, vad snygga de är! Jag ska ut och snoka igenom HM butikerna:-) Såg ett par färgglada Better Bodies byxor - som inte heller finns kvar. Märkligt ändå, nu är det sommar och det finns bara svart, svart och svart. Jag har ju redan typ 6 par svarta, kan ju vara kul att variera sig någon gång?
Pictu 536 weeks ago

Lampfot

Jao det är lite trist. Mina träningskläder är iofs 90% svart och 9% grått och vitt, så ska väl inte uttala mig egentligen :P Men lycka till i letandet!
42728 536 weeks ago

aCookie

Jomen, det är precis så för mig också! Det känns som om alla kläder jag äger och har är just svarta. Tänkte att jag kunde ju kanske få till nån liten färgrand eller nåt i alla fall:-P