Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
42728
  • Sider

  • No pages

aCookie Link Blog

Kvinna48År, Stockholm, Sverige

Acookies Blogg

Train hard - Fight easy

Tunga 2,5 kg

AddthisDel   FeedRSS feed  

Gjorde front knäböj igår morse 3*3 på 60 kg! Så skönt, har harvat på 57,5 kg och det kändes som om jag inte skulle fixa ynka 2,5 kg till. Men det gick och det var verkligen "ass to the grass" :-D I och för sig kändes det varje gång som om jag inte skulle lyckas ta mig upp till stående igen, men det gick med en del grimaserande och pustande.


Var på crosstraining pass igår på SATS, som har varit Nike Dynamic Training de senaste 6 veckorna. Det var riktigt, riktigt roligt! Körde bland annat en herrans massa grodhopp och baksida lår så min stackars rumpa har inte varit sig själv idag... Imorse var det dags för marklyft och grodhopp... Det var 3*3 marklyft och 3*8 pull ups. Sedan var det en cirkel med 20 st ball slams och 10 st grodhopp som man ska göra fem varv av. Men jag måste ha sölat som en galning sist jag gjorde den här cirkeln för jag kapade tiden med typ 3 minuter(!). Det borde vara omöjligt. Lutar åt att jag skrev ner tiden fel förra gången eller nåt.


Ikväll är det kickboxning, men jag sitter med tankarna på annat håll. Lyckades övertala en kompis till att köra ett hoppass med mig imorgon. Har skrivit upp 13 övningar som jag vill köra. Har dock räknat ut att vi inte kommer att varken hinna eller orka köra allting:-( Vi får väl se hur det går...

 
Written 542 weeks ago