Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
42728
  • Sider

  • No pages

aCookie Link Blog

Kvinna48År, Stockholm, Sverige

Acookies Blogg

Train hard - Fight easy

Trött, tröttare... jag?

AddthisDel   FeedRSS feed  

Var på gymmet idag för att köra ryck och sedan en crossfit cirkel. Jag som ääääälskar ryck, men nu var det så segt. Fattar inte riktigt varför för jag kände mig ganska pigg tills jag började med övningen. Men då segade jag ihop fullständigt. Cirkeln gick också segt. Flåsade som en idiot (men det är ju normalt för att vara jag:-D). Gjorde 10 st grodhopp, 21 kettlebell swings och 12 armhävningar totalt tre varv. Cirklarna är ju grymt roliga måste jag säga. Man får ju upp en sjujäkla puls och tiden verkligen flyger fram. Så cirkeln gick ändå långt bättre än ryck. Men jag ska till gymmet imorgon em och nöta lite teknik, får nog ta ett varv till med ryck då tror jag.


Igår kväll var det andra passet med Nike Dynamic training. Jäkligt roligt pass! Men shiiiiiit vad jobbigt! Det var jumping jacks - hela tiden och jag menar hela tiden man inte höll på med en övning. Timmen gick vansinnigt fort och rätt vad det var så var det stretch - fast här gör man dynamisk stretch och det är ju faktiskt mycket skönare än vanlig stretch har jag kommit fram till:-) Ska jag absolut fortsätta med.


Igår morse körde jag front squat och lyckades med nytt personbästa! Gjorde i och för sig set om tvåor (8st *2 alltså) och tvåor är som bekant lättare än femmor... Men front knäböj blir ju så instabilt så det är svårare att balansera vikten, ja, det är väl meningen liksom, men nu tog jag 55 kg och det kändes som om jag skulle ramla både framåt och bakåt. Men jag lyckades ta mig upp igen varje gång! Ger mig själv en klapp på axeln för det. Efter detta var det max set på dips. Jag måste verkligen lära mig att göra dips i chinsräcket, för nu hänger jag mellan två bänkar och jag borde rimligtvis klara av att göra dem i chinsräcket. Nåja, you live and you learn, så det kommer väl?


 

 
Written 547 weeks ago