Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
42728
  • Sider

  • No pages

aCookie Link Blog

Kvinna48År, Stockholm, Sverige

Acookies Blogg

Train hard - Fight easy

Tålamod...

AddthisDel   FeedRSS feed  

är en dygd har jag hört, men något jag har väldigt lite av. Nu har jag försökt spara träningspass i träningsdagboken flera gånger om och den bara "laddar". Jag blir galen! Förväntar mig knappast att mitt blogginlägg sparas heller. Har varit dålig på att skriva i bloggen den här veckan, har haft så mycket annat att stå i. Men så blir det ibland.


Igår testade jag "Prevens special" med en kompis. Shiiit vad jobbigt:-P Man börjar med 10 st bicepscurl, sedan gör kompisen tio bicepscurl. Sedan gör jag 10 st bicepscurl + 10 st Pressa stång, sen gör kompisen samma sak. Sedan bygger man på med press bakom nacken, frivändningar, stående rodd, framåtlutande rodd-drag och till sist cirkulerande bicepscurl. När man till slut gör en serie på 10*7 övningar så tar man bort den första och gör 9*6 tills man bara har ett set cirkulerande bicepscurl kvar. Herregud... mina underarmar och biceps var verkligen helt uppumpade:-)


Igår morse gjorde jag en cirkel på 30 st stöt. Så här i efterhand var det kanske inte bästa övningen att göra några timmar innan Prevens, men you live and you learn:-D


Tog nytt personbästa på front squat i torsdags på 3*3 på 57,5 kg... 60 kg here I come:-P

 
Written 545 weeks ago
42728 545 weeks ago

aCookie

Grrr.... det går INTE att spara ner något i träningsdagboken vilket gör mig helt gaaaalen! Det kan vara så att mina nerver ligger utanpå också med all jädra snö - har varit och pulsat i snön med hunden (som bara ääääälskar all snö) och det finns inte en snöröjare i sikte - var är de?!
49441 545 weeks ago

peakXp

Prevens special... det där låter ju helt omöjligt ju, skulle stupa någonstans halvvägs skulle jag tro. Lycka till med 60kg, det fixar du snart!
42728 545 weeks ago

aCookie

Ja, alltså det tog en stund att köra igenom alla övningar:-) Ungefär halvvägs så kändes det som om mina armar skulle lossna... men de sitter kvar (och det känns;-/)