Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
42728
  • Sider

  • No pages

aCookie Link Blog

Kvinna48År, Stockholm, Sverige

Acookies Blogg

Train hard - Fight easy

Sol i sinnet och semester i sikte...

AddthisDel   FeedRSS feed  

Solen skiner idag igen - härliga tider! OCH jag går på semester på fredag - så nice! Det ska bli så skönt att slippa alla okristligt tidigar morgnar:-) Sovmorgon varje dag är min melodi... Min storasyster kommer hit på fredag och jag ska underhålla henne i hela tio dagar. Hon är massör och jag har långtgående planer på att tvinga till mig en massage varje dag:-P Hon brukar inte vara lika pigg som mig på det (määäärkligt....), men skam den som ger sig;-)


I måndagsmorse körde jag en crossfitcirkel bestående av 5 jumping pullups, 10 armhävningar och 15 knäböj. Man ska köra så många varv som möjligt på 20 min. Jag fick verkligen tänka på att få rätt djup på armhävningar och knäböj när jag började bli trött. Efter cirkeln körde jag latsdrag men sen var jag klar:-)


I måndags kväll visade det sig att de håller på att göra om golvet på gymmet. All utrustning ligger ute i korridoren och en hel del utrustning går inte att använda alls. Men med lite uppfinningsrikedom så kunde jag genomföra mina pass i alla fall. Jag kunde köra frivändningar, bänkpress och tre olika magövningar. Frivändningar var ju inget problem eftersom jag bara behövde en viktstång och lite utrymme. Bänkpressen var en annan sak eftersom de ställningarna stod längst in bakom en massa annat bråte. Jag tog en bänk och körde med hantlar och det också jobbigt:-)


Igår morse var det marklyft, eccentriska pullups och baksida axel som stod på schemat. Chinsräcket var satt ur funktion så what to do? Kom på att det finns ju en maskin för chins som jag kunde använda på andra våningen. Det var inte exakt samma sak kände jag, men det gav nog samma resultat skulle jag tro, så det är inget att klaga över. Skulle ha kört ett crossfit pass på kvällen men vädret var så fint att jag hoppade över gymmet och valde solen istället.


Egentligen har jag vilodag på onsdagar men jag tog gårdagens kvällspass imorse istället. Det var crossfitpasset "Lynne" som stod på schemat, dvs 400 m löpning, 30 st wallball med 5 kg medicinboll och 30 st boxjump (gymbänk). Fem varv på tid. Brukar springa nere i korridoren på gymmet och det gjorde jag även idag, men det innebar en del kryssande mellan all utrustning. Men golvet såg ut att nästan vara klart så förhoppningsvis är allt på plats imorgon:-)


Imorgon är det de vansinnigt jobbiga roddintervallerna (bävar...), hantelryck och dips. Korsar fingrar och tår... hoppas att dipsräcket är på plats imorgon - please?

 
Written 525 weeks ago
42728 525 weeks ago

aCookie

Heum... *rodnar* jag är absolut bara människa:-)

Roddintervallerna gick bra! Men jag var sååå seg imorse. Började kohandla med mig själv... "Gör i alla fall fem intervaller..." Gjorde fem och förhandlade till mig fem till:-) Och all utrustning var på plats på det nya fina golvet, sweet! Så det blev några dips också...
49441 525 weeks ago

peakXp

Förra året körde jag en del 30 sek max, 30 sek lugnt på rodden i en så där 20 min. Snart dags igen känns det som. Kanske ska prova några 1-minutare också. Typ värma upp sen 5x1min, 10x30sek, 5x1min. Brukar få fina blåsor i händerna om man inte kört på ett tag dock,
42728 525 weeks ago

aCookie

För mig är uthålligheten värst. Jag klarar kortare intervaller både på rodden och löpbandet men när jag kommer upp i lite längre som en minut (ja, det börjar bli långt för mig) så blir det jobbigt. Då känns det som om sekunderna när man jobbar går sååå långsaaamt eeeen, tvåååååå, treeeee sek. Vilan? Sekunderna snubblar förbi så fort att jag inte hinner räkna dem:-)