Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
42728
  • Sider

  • No pages

aCookie Link Blog

Kvinna48År, Stockholm, Sverige

Acookies Blogg

Train hard - Fight easy

Sol i sinnet, "mattjuvar" och Posekurs

AddthisDel   FeedRSS feed  


Mitt humör är i alla fall mitt vanliga soliga jag! Såååå skönt att slippa inre demoner på vansinnigt dåligt humör. Det var inte så hemskt i alla fall, det tog nog en 7-8 dagar innan humöret blev som vanligt igen efter den senaste lilla kostjusteringen. Hur som helst är det underbart att få vara sig själv igen:-D Tyckte inte att kostförändringen var så stor på pappret, blev förvånad när det dåliga humöret dök upp och kunde först inte ens förstå vad den berodde på.


Har haft nöjet att ha besök av två underbara och söta systersöner i stan den här veckan. Det är jättekul att ha dem här men de små liven lämnar inte min goda dietmat ifred:-P Jag är inte van att någon är och norpar av min mat så jag har ibland missat att fylla på. Härom dagen skulle jag t ex ha skinka. Trots att jag hade handlat ansenliga mängder skinka så hade den försvunnit! Fick leta igenom kylen ett par gånger då jag inte fattar hur de fått i sig all skinka. Men den var helt klart uppäten. Aja, inget att klaga över, det är bra att de äter riktig mat istället för skräp. Försöker trumma i dem vikten av att äta bra mat, tycker att den mat man väljer skall vara gjord av bra ingredienser, helst ekologiska såklart. Ungarna struntar helt klart i vilket:-( Dricker gladeligen cocacola och äter allt möjligt skräp. Bör kanske tillägga här att jag är fanatisk inom vissa gränser. Är nog tyvärr Karamellkungens mest lojala konsument... Gärna varianterna som innehåller rent socker och färgämnen. Önskar att jag kunde låta bli de rena sockervarianterna och välja godis med naturliga råvaror som chokladpraliner osv. Men ärligt talat, jag tycker Marabou är godast... Så jag har något att jobba med här:-)


Jag har nästa vecka kvar på min uppbyggnadsträning. Nytt maxtest nästa måndag. Ska bli kul och se om jag har förbättrat mina resultat något alls. Gjorde stöt på 45 kg i måndags i alla fall och jag tror att det är ett personbästa so far:-) Gjorde front squats 3*3 och hade velat förbättra det till 60 kg, men det blev fortsatt 57,5. Det var det eller göra 2 rep:-( Gjorde om ett crossfit pass med 30 rep stöt på 37,5 kg och förbättrade tiden med ynka 12 sekunder. Var redigt trött i överkroppen redan innan då jag hade gjort pull up och invertive row innan så jag var ändå nöjd med den lilla förbättringen. Det är alltid lika kul med omgivningens reaktioner när man kör såna här cirkelpass. Jag sliter som ett djur, gör typ sex rep, pustar och stånkar. Står och flåsar några sekunder medans jag glor på stången. Sedan gör jag kanske fyra rep och flåsar om möjligt ännu högre. Folk undrar helt klart vad tusan man håller på med:-) Men det är så roligt! I alla fall efteråt;-)


Imorgon ska jag gå på Pose kurs - en uppföljningsklinik. Tydligen var det bara jag och eventuellt en till deltagare. Shit vilken LYX! Det här kommer nog bli riktigt, riktigt bra! Och som jag slitit med denna löpning och efter alla problem jag haft så behöver jag verkligen lite enskild feed back. Ser verkligen fram emot detta!


 
Written 543 weeks ago