Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
42728
  • Sider

  • No pages

aCookie Link Blog

Kvinna48År, Stockholm, Sverige

Acookies Blogg

Train hard - Fight easy

Oj oj aj aj...

AddthisDel   FeedRSS feed  

Mina stackars ben.... Började med att jag hade lite tid för ett bonuspass i onsdags. Eftersom det var länge sedan jag fick tillfälle att köra hopp så gjorde jag det, sjuuukt roligt:-) Men igår var det dags för 5*5 frivändningar. Sedan en crossfit cirkel med 20 st knäböj á 70 kg, löpintervall och 30 burpees. Jag älskar i vanliga fall burpees men det var inte lika kul när det var det sista för dagen. Shit vad jobbigt! Men det var väldigt skönt och kul ändå (det är lite dubbelt - man klagar men samtidigt så älskar man det!).


Imorse drog jag till sats för att köra lite kondition. Det var skönt att bara springa och inte tänka på något särskilt. Men löpningen blir half ass hela tiden. Jag får typ kramp av mina snygga skor. Lyckas inte vänja mig vid dem. Väldigt frustrerande! Så jag gav upp och knallade över till synchron istället. Ska på uppföljning för löptekniken i mars. Hoppas att han kan hjälpa mig - jag VILL och jag SKA banne mig också bli lite av en löpare. Hoppas även på barmark snart så att jag får mer utelöpning. Jag vet att man mycket väl kan springa utomhus nu också, men nä, jag väntar hellre till barmark. Dock är jag utomhus en hel del - dock inte springandes:-)


Imorgon ska jag och en kompis ta en långrunda på Lidingö. Har även blivit lovad en kladdkaka efter rundan - ser jag verkligen fram emot:-P MUMS!

 
Written 547 weeks ago
42469 546 weeks ago

jila76

Vad är en burpee, egentligen?
42728 546 weeks ago

aCookie

En Burpee är scheissejobbigt:-) Man slänger sig ned med bröstkorgen mot golvet (bröstet SKA vara i golvet allt annat är fusk) och sedan drar man in fötterna inunder kroppen och hoppar upp och slår ihop händerna över huvudet. En riktig helkroppsövning - jobbigt men väldigt roligt:-)