Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
42728
  • Sider

  • No pages

aCookie Link Blog

Kvinna48År, Stockholm, Sverige

Acookies Blogg

Train hard - Fight easy

Nytt träningsschema & Ny matdagbok

AddthisDel   FeedRSS feed  

Idag var det dags för ett nytt träningsschema. Enligt plan skall jag nu köra styrketräning tisd/onsd/torsd morgon. Teknikpass med min galna PT på fredagar. Övrig träning vissa kvällar. Styrkan är olika från vecka till vecka, men ska bestå av explosivitet + crossfit på tisdagar. Onsdagar bjuds jag på pressövningar och rotation bål. Torsdagarna ägnas åt dragövningar och statisk bål. Blir inte så tungt nu heller, det sparas tydligen till vintrigare dagar - läääängtar!


Ikväll ska jag träna hopp på Zinken. Gjorde det för precis en vecka sedan och hade ännu igår lite träningsvärk från dess. Vi snackar en vecka här, är det inte liiite to much?! Gjorde "Cindy" igår och knäböj brukar vara det lättaste för mig, men nä... igår stod jag där och gned mig över låren, pustade och stånkade. Milt sagt inte min bästa insats. Nu märks det för övrigt att folk börjar återvända till gymmet. Det var betydligt mer folk där på eftermiddagen än vad det varit under sommaren.


Har börjat använda mig av www.matdagboken.se som jag hört så mycket gott om. Ska vara sååå enkel och bra. Heum... Jag har bara använt den i tre dagar nu men det tar evigheter att registrera en måltid. Vet inte om jag äter väldigt konstigt, men det är inte mycket som finns färdigt inlagt. Även om t ex mitt proteinpulver fanns - hade registrerats av en annan användare. Det är ju smart för då behöver inte alla uppfinna hjulet liksom. Men tar väl tid innan man hunnit få vikt på allting för det mäts i gram. Vissa saker måttar man ju upp i msk, dl osv har ingen aning om vad skiten väger. Får ta detta som en övningsvecka - inkörsport:-)


Lyckades även beställa mig ett par styrketräningsskor. Nu väntar jag ivrigt på leverans:-) Ska bli kul att se om det är så stor skillnad som jag hört att det skall vara. Nu ville jag lägga in en bild å mina tjusiga dojjor, men det blev så himla meckigt. Varför kan det inte vara enkelt? Att ladda upp bild gick inte för den väntade så sjukt länge.

 
Written 521 weeks ago
31850 521 weeks ago

proppan2

Meeeen! Jag kunde ju inte spara kommentaren och nu kom den ju i flera exemplar. Trodde att felet var att jag använt "
42728 521 weeks ago

aCookie

Ha, ha, I know! Jag blir galen på när jag ska lämna kommentarer och skriva inlägg för 9 ggr av 10 så får jag nåt jädra felmeddelande... Samma namn där också!

Lampfot, det kommer absolut en fullständig redogörelse för mina nya dojjor:-) Jag förväntar mig mirakel:-P
49441 520 weeks ago

peakXp

Matdagboken.se är nog den MINST DÅLIGA av dessa liknande sidor. Precis som att man önskar att shapelink funkade lite annorlunda ibland. Man får se det lite för vad det är. Det är ju dessutom gratis. Däremot är det ett rent helvete att väga mat och räkna kalorier, spelar ingen roll hur bra verktyg man har. Kan dock trösta med att det blir lättare med tiden, man lär sig vad saker väger, hur mycket av vad det innehåller etc.

Najs schema föresten, ser riktigt bra ut.