Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
42728
  • Sider

  • No pages

aCookie Link Blog

Kvinna48År, Stockholm, Sverige

Acookies Blogg

Train hard - Fight easy

Nog med snö nu?

AddthisDel   FeedRSS feed  

Jag har fått nog av snön - speciellt nu när snön inverkar negativt på min träning. Tunnelbanan går inte vilket innebär att jag får vackert promenera till jobbet (är väl träning det också i och för sig) och det tar en timme. Jag orkar i alla fall inte gå upp ännu en timme tidigare för att hinna till gymmet också innan jobbet. Försöker få upp pulsen när jag promenerar i alla fall, men har samtidigt så mycket kläder på mig att det är svårt att få något flyt i det hela.


Igår kväll var det dock ett träningspass på SATS. Nike Dynamic training - hur kul som helst! Kändes i hela kroppen:-) Gjorde en del dips som jag definitivt kände av, eftersom triceps var lite slut av Prevens special passet i fredags. Efter träningen var det bara att promenixa hem - men då var jag i alla fall varm.


Blir tyvärr ingen kickboxning ikväll eftersom det inte går några tåg:-( Får ge mig till tåls till torsdag helt enkelt och hålla tummar och tår att trafiken fungerar... Men det blir en runda på gymmet i alla fall. Tänkte ge mig på några knäböj och lite bänkpress. Får dessutom sällskap av en kompis så det blir kul:-)

 
Written 545 weeks ago
42728 545 weeks ago

aCookie

Sitter och dagdrömmer om plusgrader och sol.... bita ihop och uthärda är väl det som gäller. Det värsta är att det bara kommer mer och mer av den här vita skiten:-( Hur är det möjligt?! Hurra i alla fall för att min tunnelbana ska gå nu:-D
49441 545 weeks ago

peakXp

Ja herre gudjävel som i havet bor vad trött man är på vintern. Riktigt längtar efter att ta de där kvällsrundorna i skogen på våren/sommaren, och jag som inte ens gillar att springa.
42728 545 weeks ago

aCookie

Samma här:-) Jag håller som bäst på att inbilla mig att jag typ kommer att springa ultrarundor bara snön försvinner. Jag är mer än less nu på snön, håller tummar och tår, bönar och ber till högre makter att det är slut snart.