Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
42728
  • Sider

  • No pages

aCookie Link Blog

Kvinna48År, Stockholm, Sverige

Acookies Blogg

Train hard - Fight easy

Latmasken i mig

AddthisDel   FeedRSS feed  

har frodats under helgen. Efter en helg med bara promenader och glass i stora lass var det dags för en runda i gymmet imorse. Började med 3*3 frivändningar och sedan var det bänkpress. Tyvärr fick jag inte tag i någon som kunde passa mig så jag vågade inte lägga på mer än att jag med absolut visshet klarade av vikten. Det blev alltså 50 kg 5*6. Det kändes i alla fall tungt så särskilt mycket mer hade det knappast blivit med passning. På schemat idag stod detta och två magövningar. Men jag passade på att göra lite hantelryck eftersom jag vill öva på dem. De kändes ju lite väl vingliga sist. Tog tre set på 12 kg. Eftersom det gick rätt så bra kände mig ambitiös och tog tre magövningar. Det blev sidolyft från bänk med en hantel, plankan och hand till tå (ligg på rygg och dra med höger hand till vänster tå 16 rep/sida).


Ikväll ser jag fram emot näst sista Outdoor crosstraining passet på SATS. Ska ladda med middag och astmaspray:-)

 
Written 530 weeks ago
58054 530 weeks ago

hetahulda

skönt att höra att du softar ibland också =)
50316 530 weeks ago

Peed

Precis... bara dubbla pass idag. Latmask!
42728 530 weeks ago

aCookie

Man tänker väl annorlunda än de flesta. Såg programserien på SVT i somras (?) om bl a Carolina Klüft och hon var lite skadad och satt och planerade träningen. Så säger hon något i stil med "Men det här innebär ju BARA fem pass den här veckan. Jag är väl ingen soffpotatis heller?!". Jag garvade så jag fick kramp:-)
Men under helgen var jag verkligen lat - men nu känner jag mig jättetaggad!