Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
42728
  • Sider

  • No pages

aCookie Link Blog

Kvinna48År, Stockholm, Sverige

Acookies Blogg

Train hard - Fight easy

Lady Gaga och en träningsvecka

AddthisDel   FeedRSS feed  


Lampfot har ju avslöjat att hon är ett hängivet Lady Gaga Fan. And so am I. Misstänker att vi inte är ensamma:-) Här är i alla fall världens bästa cover på Lady Gaga´s Paparazzihttp://www.youtube.com/watch?v=bxDlC7YV5is


Träningen då? Jovars, har försökt ägna mig åt mer uteaktivieteter. I måndags var jag på SATS outdoor crosstraining pass. Så jäkla kul:-) Det var backintervaller och styrka utomhus. Är ju en riktig gymråtta i vanliga fall, så det är nice när man kommer ut litegrann. Körde dips, armhävningar, burpees, höftlyft och crunches. Och säkert något mer som jag förträngt...


På tisdagsmorgonen körde jag marklyft och dips. Marklyften gick rätt bra, tog 4*5 på 80 kg. Dipsen gick också riktigt bra, skulle köra 5 *max med 3 min vila emellan set. Lyckades öka från 20 till 25 på första set. Beror nog på att man oftast är lite trött i axlarna redan när man börjar och nu var jag fräschare helt enkelt.  På eftermiddagen var jag ute och sprang min vanliga runda. Gick sååå fantastiskt dåligt. Sprang i typ fem minuter och undrade vad jag gjort som måste straffas på detta sätt. Fruktansvärt, det var verkligen en viljans kamp. Lyckades kapa lite på tiden och jag förstår verkligen inte hur det gick till.


I onsdags var jag och tränade hopp på Zinken med min galna PT. Jättehärligt väder och att få umgås med någon som nästan är lika galen som en själv gjorde underverk för själen. Hade haft en riktigt rutten dag på jobbet med stress och hets. Några grodhopp och jämfotahopp uppför läktaren senare kändes livet helt ok:-)


I torsdags blev det en riktigt låååång promenad med vovven i intervaller. Han drar mig i ett galet tempo framåt och stundtals drar jag tillbaka efter bästa förmåga:-P


I fredags körde jag knäböj 10*2 med 30 sek vila mellan set. 60% av maxvikt. Övriga gymbesökare visar dock tydligt att de tycker man är liiiite märklig. Men det blir så med en galen PT:-)) Gjorde även handstands. Tycker fortfarande att det är jobbigt att stå på händer. Lyckas inte komma upp själv utan måste tvinga fram en kompis som står och håller mina fötter medans jag gnyr (upp och ner dock). Kan i alla fall stå mer än en minut, men usch, det är inte så nice.


I lördags var det dags för ännu en löptur. Bränd av den tidigare rundan så försökte jag skylla på astma (har inte det), pollen (nej, har inte det heller), smalbenen (får förvisso ont i dem av mina skor men efter löpningen). Måste nog byta mitt sällskap för den här såg igenom alla ursäkter och tvingade mig framåt. Det gick i alla fall mycket bättre än tisdagens runda. Men nej, inget Halleluja moment precis. Var glad att få komma in på gymmet efter rundan i alla fall. Körde lite invertive row och sedan en cirkel om 5 st High pull om 40 kg, 8 st hopp chins, 12 st belly back och 250 m rodd. Fyra varv totalt på tiden 12,50. Utrustningen är spridd över hela gymmet så övriga besökare fick sin beskärda del av underhållningen när jag sprang fram och tillbaka över gymmet för att leta upp rätt utrustning.  Avslutade med lite magträning inför beach 2010:-P


Igår blev det en runda på Lidingö. Tyvärr var inte vädret riktigt med oss. Det var bitvis riktigt grinigt. Men som sagt var, alltid nice att vara utomhus!


 
Written 533 weeks ago
Pictu 533 weeks ago

Lampfot

Gillar den chockade minen på blondinen i publiken hehe. Jag var ju i Sthlm den helgen, undrade varför i helvete det var så många tonåringar på centralen som tog upp alla förvaringsboxarna! Fick veta att hon varit där efter jag kommit igen haha :P

En hel minut upponer är imponerande, starkt jobbat!
Pictu 533 weeks ago

Lampfot

Ps. Jag har självklart sett showen på Youtube och ger den en femma ;)
42728 533 weeks ago

aCookie

Visst är kidsen bakom roliga?! De ser lagom uttråkade ut och sedan... Honom vill jag ha!!! Underbart! Killen är tydligen bara 12-år gammal. Sjukt bra, med den talangen hade jag kunnat sluta mitt dagjobb...