Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
42728
  • Sider

  • No pages

aCookie Link Blog

Kvinna48År, Stockholm, Sverige

Acookies Blogg

Train hard - Fight easy

Jag har fallit för frestelsen...

AddthisDel   FeedRSS feed  

Ja, det var väl bara en tidsfråga innan jag skulle ramla dit... En försäljare från tre ringde mig igår för att försöka få mig att förlänga mitt abonnemang på min Nokia N95 med 9 månader. Men eftersom jag måste vara varje försäljares våta dröm så sålde han på mig en ny Iphone med 36GB minne:-)


Jag har hört talas om alla olika apps med träningsinslag så jag lär väl ruinera mig vad det lider. Eftersom jag är typ sist med att haka på detta med Iphone så borde ju alla Shapelinkare har tusen rekommendationer på vad jag ska fylla telefonen med?!


Var på gymmet igår efter kl sex. Hur vidrigt som helst. Det kändes som om ALLA var där:-( Nej, tacka vet jag mina morgonpass då jag i princip ensam strosar runt bland utrustningen. Det blev med andra ord lite ryckigt och konstig ordning. Fick ta det som var ledigt. Körde bänkpress, invertive row, chin up och mage. Hade ju tänkt mig lite knäböj men det var ingen idé, vill ha fria vikter och inte använda smith. Aja, ska göra ett nytt försök i em och imorgon bitti är det äntligen morgonpass igen! Ska bli så skönt, är tydligen mer av en rutinmänniska än jag hade trott.

 
Written 545 weeks ago
42728 545 weeks ago

aCookie

Jippie!!! Fick min fina telefon redan igår! Vi är inte rikigt överens ännu, den började med att radera mitt SIM kort som jag mödosamt sparat alla nummer på.
Pictu 544 weeks ago

Lampfot

Vad drygt :/ Men sådär gör den väl inte automatiskt - antar att du råkade acceptera "fel" förfrågan? ;P Man får verkligen hålla tillbaka OK-klickandet i början har jag märkt! När jag bytte dator började den att radera alla appsen i phonen när jag synkade första gången. Begriper inte hur man skulle få skiten att synka mobil-dator, det strular bara första gången?! :S Var det det som hände dig?

Har för mig att grejerna på Bluebox är billigare än de på Apple Store, hehe, det är väl alltid nåt ;)

Jag har använt mac sen gymnasiet och kommer ALDRIG skaffa windows igen. Möjligtvis Linux om det kommer nåt användar"enkelt" i framtiden. MacOS X's stor fördel jämfört med Win är att det är mycket mer användarvänligt, smidigt och ostruligt - inga virus, brandväggar o shit man behöver bry sig om osv, och allt är bättre organiserat. Det är ju i grunden gjort för arbete, inte fritid :P

Vill man bara ha en cool grej kan man få nåt mycket roligare för 10-20k ;)
42728 544 weeks ago

aCookie

Ja, alltså jag fattade liksom inte ens vad som hände. Det var bara tomt:-( Men visst, det var ett helt ogenerat klickande (hrm, tryckande) och sen bara POFF. Well, you live and you learn.