Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
42728
  • Sider

  • No pages

aCookie Link Blog

Kvinna48År, Stockholm, Sverige

Acookies Blogg

Train hard - Fight easy

I´m baaaack....

AddthisDel   FeedRSS feed  

Jaha, så var semestern slut - tre veckor gick snabbt som vanligt. Typiskt nog tänkte jag innan semestern "Åh, jag kommer att ha tid att skriva VARJE dag!". Trots att jag inte lyckats plita ner en endaste rad i bloggen så har jag i alla fall tränat som vanligt under semestern.


Har kört "lätt" träning hela sommaren, inte så tunga vikter med andra ord. Men mycket crossfit och jag önskar att jag hade sagt mer löpning... Men nä, det går liksom inte att få någon ordning på det. Har kört lite intervaller - men ytterst motvilligt. Det är så fruktansvärt tråkigt. Det verkar inte som om det kommer bli någon löpare av mig trots allt. Men däremot är ju gymmet precis lika roligt som vanligt:-) Körde ett helt galet hoppass förra veckan (i onsdags). Jag har fortfarande lite träningsvärk sedan dess. Galet va?! Men ska köra mer hopp på onsdag igen så förhoppningsvis är jag väl helt återställd till dess:-D


Har by the way sent om sider tänkt skaffa mig riktiga styrketräningsskor. Det är inte länge sedan jag överhuvudtaget fattade att inte alla på gymmet knallar runt i sina löparskor. Min tränare tittade på mig som om jag på allvar var helt dum i huvudet... Heum... det kanske jag också är;-)  Men har nu suttit och velat över skorna på www.powerzite.se och kommer ingenstans. Ville ha de dyraste Adidas skorna för att de är ... snyggast. Tänkte sedan att jag kanske klarar mig alldeles utmärkt med ett par billigare dojjor? Men så satte det stora velandet igång och jag är helt oförmögen till att ta ett beslut. En del är bara så fula att jag aldrig skulle visa mig på gymmet med dem (oavsett resultaten).


På onsdag ska jag i alla fall få ett nytt träningsprogram av min gamla PT. Jag håller tummar och tår att det blir ett "tyngre" program men att han behåller crossfit passen. Även om jag har liiiite ångest inför mitt planerade "Cindy" pass imorgon:-D


Imorse körde jag lite lätta hantelryck, smal bänkpress och brutalbänk. Kopplar väldigt gärna in både höftböjare och framsida lår i brutalen så det gick inte riktigt att maxa där. Även om jag enligt plan skulle köra 3*max. Men ärligt talat var det ta mig tusan en prestation att komma upp i ottan för att ta sig till gymmet. Men ikväll ska jag försöka mig på ett löppass (trots alla mina egna invändningar ovan ha, ha!).

 
Written 521 weeks ago
42728 520 weeks ago

aCookie

Jag vet flera som tränar med Budoskorna. Men jag tycker de är så sladdriga. Men det är väl en vanesak, vi tränade alltid barfota på kickboxningen och jag hade helst varit barfota på gymmet också. Men det känns som om det inte skulle vara ok på mitt gym:-( Ska tydligen få leverans av mina skor snart:-) Ska bli så kul att se om det är någon skillnad.
49441 520 weeks ago

peakXp

Jag vet inte, men jag tycker i alla fall att det är lite skillnad på att vara helt barfota än att ha ett par mörka strumpor på. Å andra sidan svettas jag inte om fötterna nämnvärt, så det blir inga fotavtryck :)
42728 520 weeks ago

aCookie

Jag håller med dig:-) Ibland när jag varit ensam på gymmet har jag slagit till och gått barfota. Jäkligt nice. Men tyvärr inget jag vågar göra till en vana.