Logo

Log ind

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
42728
  • Sider

  • No pages

aCookie Link Blog

Kvinna48År, Stockholm, Sverige

Acookies Blogg

Train hard - Fight easy

Ett ödmjukt önskemål...

AddthisDel   FeedRSS feed  

Skulle vilja ha ett par extra timmar per dygn. Minst. Någon som är med mig på det? Det är för mycket som ska hinnas med och bloggandet blir det första som prioriteras bort, även om jag tycker att det är väldigt roligt. Har just nu galet mycket på jobbet och ska jag ha tak över huvudet så får jag väl prioritera jobbet;-)


Kanske är det stressen på jobbet eller så är det pollen som gör mig så f-bannat trött. Är helt slut dagarna igenom och gäspar som en krokodil dagarna igenom. Är ju allergisk mot björkpollen och det är typ en vecka kvar med låga halter av björk sedan ska det lägga sig.


Fick lära mig att göra riktiga dips i måndags och har varit helt slut i hela överkroppen efter det. Gjorde 3*6 i alla fall och ska absolut öka massor här! Men som sagt så har jag haft sviter från det hela veckan. Var och boxades igår med en kompis och det var såååå galet roligt! Men det var en kamp för att orka hålla uppe nävarna måste jag säga.


Imorse var det ett pass om fem varv på tid av 400 m löpning + 25 burpees. Springa är väl min minst favoriserade syssla. Att göra 125 burpees med en stel/trött/mycket öm överkropp är väl inte heller sååå kul... :-D Men jag var i alla fall utomhus och solen sken. Man kan inte få en mycket bättre start på dagen än så väl?!


Ikväll är det crosstraining på gymmet. Hur nu det ska gå, försöker tänka positiva tankar om stark överkropp och pigga ben. Desperate times calls for desperate measures...


Har i alla fall vilodag både lördag och söndag. Ska valla vovven i solen (har beställt solsken hela helgen...) till Hellasgården med en kompis. Men innan vilan ska jag hinna med ett par pass på fredag. Jag hoppas att jag är tillräckligt pigg på fredag för att öva lite på mina dips:-)

 
Written 529 weeks ago
42728 529 weeks ago

aCookie

Jag röstar på ditt förslag:-)
Måndagar är inte min favvodag precis....
Pictu 529 weeks ago

Lampfot

peak har min röst!

Hm dips lät ju helt plötsligt intressant. Jag har nog gjort en dip i hela mitt liv. Tyckte det var läskigt med plattan som kunde rasa ner i golvet om man råkade sätta fel vikt. Men det var ett tag sen :P
42728 529 weeks ago

aCookie

Jag har länge tänkt lära mig riktiga dips men tycker att de är svåra. Nu tvingade min PT mig att göra det och när jag väl fick till tekniken så var det inte svårare än de jag gjort tidigare (sittandes med med fötterna på en bänk). Så jag tycker absolut att du ska testa:-)